Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Counter Strike Nexon: Zombies

A zombik oldalán is harcba indulhatunk a klasszikus játék új mellékágában.

2014.10.10. 18:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár néhány évvel ezelőtt még az online lövöldözős játékok műfaját alapvetően a Counter Strike határozta meg (az Unreal Tournament és a Quake mellett természetesen), addig mára kissé a feledés homályába veszett. Ezen az sem sokat segített, hogy a készítők két éve megpróbálták egy új résszel, a Global Offensive-vel visszahozni a köztudatba, ez nem nagyon sikerült nekik. Most az ázsiai piacra specializálódott Nexon stúdió próbálkozik meg hasonlóval, igaz, az ő játékuknak a címen kívül nem sok köze lesz az eredeti szériához. A Counter Strike Nexon: Zombies ráadásul még élőholtakkal is megdobja a játékot, amely a napokban érkezett meg a Steamre. A játék a kifejezetten keletre szánt Counter Strike: Online folytatásának tekinthető és a legalapvetőbb CS játékmódokat tartalmazza - természetesen zombikkal megspékelve. Így három frakció harcaiba keveredhetünk bele, kipróbálni pedig teljesen ingyen tudjuk. ■

Counter Strike Nexon: Zombies
A legutóbbi Counter Strike Nexon: Zombies cikkek, hírek

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2014.10.11. 09:53
Örülök, hogy nem csak olvassátok a szavakat és mondatokat, hanem értitek is azokat. Én nem azt mondtam, hogy nem volt jó játék a CS GO, de messze nem volt akkora siker a maga idejében, mint a CS anno. Lehet, hogy sokan játszanak vele, de a köztudatban messze nem ragadt meg annyira, mint az elődje (vagy épp az általatok említett játékok - még ha utóbbi a marketingnek köszönhető is).

Az UT és a Quake meg szintén múlt időben íródott: meghatározó játékok voltak, ahogyan a CS is...
LeChuck
LeChuck 2014.10.11. 11:03
Szerintem tök igaza van a hírszerkesztőnek. A CS valaha jó volt, de mostanában kétségbeesetten vergődik csak. És persze már megint a zombikat tudják előhozni. Gratulálok! A BF és a CoD a királyok, az összes többi szánalmas trágya! 170 ezer játékos? Hányan vagyunk má a Földön, ennyit nem is kéne számításba venni. De ha ez nektek jó, játszatok ilyen trágyával!
Skorpio90
Skorpio90 2014.10.11. 11:40
Én se mondtam egy szóval se, hogy rossz játéknak állítod be a CS-t, szóval légy szíves mielőtt beszólsz, olvasd el te is jobban az én kommentemet. Akkor is tartom, hogy túlzol ezzel a feledés homályával. Bomba siker nyilván nem lehet a CS:GO, mint anno az 1.6, hisz ugyanarra épül, csak finomítottak rajta és a grafikát is feltuningolták (+halálra keresi magát a Valve az eladható itemekkel). De akkor mondd meg, hogy neked mi számít sikeresnek? 2 millió aktív játékos? Olyat csak egy MMO tud produkálni, nyilván nem ugyanaz a kategória. Megint csak a Steames statisztikákat elővéve egy újonnan megjelent játéknál, ha megnézed a community hub-ot, legyen az egy- vagy többjátékos módra kihegyezett, maximum 10 ezren játszanak, 2 hét elteltével már csak 3-4 ezren. Egyik nagy szívfájdalmam a Left 4 Dead, amit remélem nem kell bizonyítani, mennyire bejött mindenkinek, de ma már nagyjából 500 aktív játékosa van. Ezeket a számokat meg lehet nézni, szóval nem a levegőbe beszélek, és félreértés ne essék, nem vagyok CS buzi, egyedül a GO van meg, amibe 3 éve alatt tettem 70 órát, (és még mindig egy rakás szar vagyok benne:-P ), a BF4-et meg imádom a beleölt 400 órámmal.
Yaho0
Yaho0 2014.10.11. 12:08
Én elolvastam a hírt és tökéletesen nem értek egyet vele. Nyílván azért volt a maga idejében az 1.6 akkora nagy durranás, mert nem volt LoL/Dota/Smite/WoW/random konkurencia (esetleg Quake 3, UT de azok messze nem voltak annyira népszerűek + ezen a kettőn kívül nem sok konkurenciára akadt). Most viszont tömegével vannak E-Sport játékok pl .SC2, Moba típusból kismillió. Ezzel szemben a CS:GO igenis nagyot kaszált, messzemenőleg meghatározóbb competitive játék, mint mondjuk a CoD(nem játszottam vele, de biztos vagyok benne, hogy taktikailag közelébe nem ér a GO-nak), vagy a BF(ez mondjuk egy teljesen más kategória, inkább casual public server játék). Véleményem szerint a GO-val sikerült megújítani annyira a CSt, amennyire kell, rengeteg apróbb változtatással sok taktikai lehetőséget vontak bele és nem bátorkodnék olyan kijelentésekkel, hogy nem volt sikeres. Ismét mondom, az FPS E-sportban fasorban sincsenek más játékok a GO-hoz képest, egy időben a CoDot nézték elég sokan, de mostanra már a pár ezres nézőszámuk sincsen meg, ezzel szemben a nyári döntőt a GO-ban fél millióan látták (nyílván nem azt akarom mondani, hogy hányan játszanak ezzel vagy azzal, csak a competitive szférát szeretném ezzel reprezentálni)
LordMatteo
LordMatteo 2014.10.11. 12:47
Urambocsá' nem Téged akartalak személy szerint kritizálni, hanem az állítást. A CS:GO természetesen nem fog akkora sikereket elérni mint az 1.6, vagy a Source, bődületesen egyszerű okokból: nem az FPS a királyszéria most. A Moba viszi a pálmát, ezt el kell fogadni (főleg azért mert azok általában még f2p-ek is). Az FPS-ek között az utóbbi években viszont igenis a CS:GO az egyik legerősebb név. Nem csak a játékosszámot kell nézni, hanem azt is hogy két év után még mindig rendkívül aktív e-sport élet zajlik benne (persze azért is, mert a Valve nem ostoba, és erre fejlesztette ki).

A CS:GO tipikusan az a játék ahol a casual játékosok nem ragadtak le sokáig (és ezt nem degradálóan mondom, mert itt az oldalon hajlamosak ezt sértésnek venni páran), így nekik talán nem volt sikeres. Aki viszont kicsit a játék (szerintem) igazi esszenciája, a kompetitív oldal felé fordult, annak nagyon bejött, és a köreikben mai napig ez az egyik legjobb fps. A Bf-ek, CoD-ok időszakosak, ez időtállóbb.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.