Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Evil Within The Evil Within

The Evil Within túlélőtippek

Új trailer a ránk váró borzalmak elkerüléséről.

2014.10.12. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Evil Within bizony nem lesz sétagalopp. A játékban ránk váró túlvilág rengeteg csapdát, szörnyet és egyéb akadályt állít majd az utunkba, így a túlélésre viszonylag kevés esélyünk marad. Ezen segíthet, ha betartunk néhányat a napokban érkezett új trailer tippjei közül. A video kifejezetten a túlvilágra koncentrál, ahol semmi sem az, aminek látszik és bárhol, bármikor a nyakunkat szeghetjük. Hogy mégis legyen némi sanszunk, mindig érdemes minden szobát és helyiséget alaposan átkutatni, hiszen így extra lőszerhez és más hasznos felszereléshez juthatunk. Ugyanennyire fontos, hogy ne rohanjunk mindig fejjel a falnak, sokszor ugyanis sokkal célravezetőbb (és egészségesebb) elosonni az ellenség mellett. Ha ez nem kivitelezhető, még mindig elterelhetjük a szörnyek figyelmét, legvégső esetben pedig jöhet a tűz- vagy közelharc. De, ahogy azt a trailerben is jelzik: vannak megnyerhetetlen csaták... ■

The Evil Within
A legutóbbi The Evil Within cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2014.10.12. 14:15
Okés, ez a videó eléggé meghozta a kedvemet a játékhoz, de szerintem inkább az Alienre adok ki most pénzt, ezt majd leértékelve veszem meg. A grafika viszont nem tetszik, olyan semmilyen, fakó a színvilág.
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.