Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DriveClub

Továbbra is bajban a DriveClub

Hiába érkezett hozzá több javítás is, továbbra is küszködnek a szerverek. A fejlesztők a játékosok kompenzációján gondolkoznak.

2014.10.13. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre nagyobb buktának tűnik az Evolution Studios legújabb játéka, a DriveClub. A kizárólag PlayStation 4-re megjelent autós játék eleve jó egy éves késéssel rajtolt, de a premier óta is csak a baj van vele. Folyamatosak a szerveroldali problémák, amik gyakorlatilag lehetetlenné teszik az online játékot, pedig az egész koncepció erre épült. A hétvégén új frissítés is érkezett hozzá, ám a gondok ezzel sem szűntek meg. A patch a leírás szerint több hibát is orvosol, valamint csökkenti a szerverek töltési idejét, ám a jelek szerint ez még messze nem elég. Ezt a fejlesztők is elismerték és jelezték, hogy folyamatosan dolgoznak a megoldáson.
A napokban az is felmerült, hogy a készítők valamilyen módon kompenzálják majd a játékosokat, de erről egyelőre még nem döntöttek. Elmondásuk szerint a béta tesztelés során a most felmerült hibák nem jöttek elő, így váratlanul érte őket a dolog. ■

DriveClub
A legutóbbi DriveClub cikkek, hírek

hozzászólások (2)

gregmerch
gregmerch 2014.10.13. 15:33
Min van még mit gondolkozni? Tesztfázis alatt sem ment minden simán, de azóta a legfőbbnek szánt közösségi funkciók totál lenullázódtak. Pedig nagyon jó kis játék lehetne...
fZolee
fZolee 2014.10.13. 16:00
Egy ingyenes Season Pass-ot szivesen latnek kompenzalaskent. Aki pedig megvette azt is, annak visszateriteni az arat. :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.