Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Far Cry 4 - milyen fából faragtak?

Érdekes új weblapot kapott a novemberben érkező játék, ahol a játékosok különféle váratlan helyzetekben találják magukat.

2014.10.23. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft ért a marketinghez, ezt már nagyon régóta tudjuk. Ennek köszönhető a Far Cry 4 most elindult legújabb honlapja is, amely a szokásos háttér-információk, kedvcsinálók, képek és egyebek helyett valami egészen mást kínál. A What are you made of nevet viselő oldalon ugyanis különféle kiszámíthatatlan helyzeteket élhetünk át, ahol mindig csak néhány másodpercünk van mérlegelni a körülményeket és döntést hozni. Négy ilyen szituáció vár majd a játékosokra, amelyeket hetente fognak elindítani. Az első az An eye for an eye egy igazi szemet szemért küzdelem lesz, ezt követi majd egy útvesztő október 29-én, amely a Rabbit hol nevet viseli. A harmadik kihívás, a november 5-én megjelenő Mind Blossom hipnotikus transzról szól, míg az utolsó Escape-ben vakon kell elmenekülnünk csak a hangokra támaszkodva november 12-től.
Mindegyik szituációt élőszereplős, interaktív filmek formájában oldottak meg, amely során minden döntésünk más és más következményekkel jár, vagyis más irányba viszi tovább az események láncolatát. Az ígéretek szerint a négy szituáció 42 millió különböző variációt kínál, amelyeknek végigpróbálgatása legalább száz napot venne igénybe. Ha egy helyzetet megoldottunk, a rendszer elemzi a cselekedeteinket és felállít egy énképet rólunk, a jutalmunk pedig exkluzív Far Cry 4 tartalmak lesznek a UPlay áruházában. ■

Far Cry 4
A legutóbbi Far Cry 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.