Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Far Cry 4 - milyen fából faragtak?

Érdekes új weblapot kapott a novemberben érkező játék, ahol a játékosok különféle váratlan helyzetekben találják magukat.

2014.10.23. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft ért a marketinghez, ezt már nagyon régóta tudjuk. Ennek köszönhető a Far Cry 4 most elindult legújabb honlapja is, amely a szokásos háttér-információk, kedvcsinálók, képek és egyebek helyett valami egészen mást kínál. A What are you made of nevet viselő oldalon ugyanis különféle kiszámíthatatlan helyzeteket élhetünk át, ahol mindig csak néhány másodpercünk van mérlegelni a körülményeket és döntést hozni. Négy ilyen szituáció vár majd a játékosokra, amelyeket hetente fognak elindítani. Az első az An eye for an eye egy igazi szemet szemért küzdelem lesz, ezt követi majd egy útvesztő október 29-én, amely a Rabbit hol nevet viseli. A harmadik kihívás, a november 5-én megjelenő Mind Blossom hipnotikus transzról szól, míg az utolsó Escape-ben vakon kell elmenekülnünk csak a hangokra támaszkodva november 12-től.
Mindegyik szituációt élőszereplős, interaktív filmek formájában oldottak meg, amely során minden döntésünk más és más következményekkel jár, vagyis más irányba viszi tovább az események láncolatát. Az ígéretek szerint a négy szituáció 42 millió különböző variációt kínál, amelyeknek végigpróbálgatása legalább száz napot venne igénybe. Ha egy helyzetet megoldottunk, a rendszer elemzi a cselekedeteinket és felállít egy énképet rólunk, a jutalmunk pedig exkluzív Far Cry 4 tartalmak lesznek a UPlay áruházában. ■

Far Cry 4
A legutóbbi Far Cry 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.