Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 4 Far Cry 4

Far Cry 4 - milyen fából faragtak?

Érdekes új weblapot kapott a novemberben érkező játék, ahol a játékosok különféle váratlan helyzetekben találják magukat.

2014.10.23. 09:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft ért a marketinghez, ezt már nagyon régóta tudjuk. Ennek köszönhető a Far Cry 4 most elindult legújabb honlapja is, amely a szokásos háttér-információk, kedvcsinálók, képek és egyebek helyett valami egészen mást kínál. A What are you made of nevet viselő oldalon ugyanis különféle kiszámíthatatlan helyzeteket élhetünk át, ahol mindig csak néhány másodpercünk van mérlegelni a körülményeket és döntést hozni. Négy ilyen szituáció vár majd a játékosokra, amelyeket hetente fognak elindítani. Az első az An eye for an eye egy igazi szemet szemért küzdelem lesz, ezt követi majd egy útvesztő október 29-én, amely a Rabbit hol nevet viseli. A harmadik kihívás, a november 5-én megjelenő Mind Blossom hipnotikus transzról szól, míg az utolsó Escape-ben vakon kell elmenekülnünk csak a hangokra támaszkodva november 12-től.
Mindegyik szituációt élőszereplős, interaktív filmek formájában oldottak meg, amely során minden döntésünk más és más következményekkel jár, vagyis más irányba viszi tovább az események láncolatát. Az ígéretek szerint a négy szituáció 42 millió különböző variációt kínál, amelyeknek végigpróbálgatása legalább száz napot venne igénybe. Ha egy helyzetet megoldottunk, a rendszer elemzi a cselekedeteinket és felállít egy énképet rólunk, a jutalmunk pedig exkluzív Far Cry 4 tartalmak lesznek a UPlay áruházában. ■

Far Cry 4
A legutóbbi Far Cry 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!

Január végén rajtol a For Honor zárt bétája

Három napig tart majd a teszt, a dátumot új trailerben fedték fel.