Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Beváltotta az ígéreteket a Call of Duty: Advanced Warfare?

Közben hivatalossá vált, hogy ez a rész sem úszta meg zombik nélkül...

2014.11.03. 09:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hivatalosan holnap jelenik meg a Sledgehammer Games első önálló játéka, a Call of Duty: Advanced Warfare. A játékon már három éve dolgoztak, vagyis valamivel több idejük volt elkészíteni, mint az előző részeket jegyző Infinity Ward - Treyarch duónak. Ment is a fogadkozás, hogy ez bizony vissza fogja állítani a széria rég megkopott becsületét, lesz itt nagy innováció és megújulás. Ennek fényében új grafikus motort kapott a játék, új idősíkba és környezetbe helyezték a történetet és igyekeztek minél több új funkciót belezsúfolni a játékmenetbe.
Ezzel együtt a játék küldetése korántsem nevezhető könnyűnek. A széria renoméja mostanra annyira megromlott, hogy azt nagyon nehéz lesz helyreállítani. Persze az egyes részek rendre milliós eladásokat produkáltak és a multiplayer mód miatt rengetegen játszottak vele, de valahogy a minőség már évek óta csak hanyatlott. Ezen kell tehát változtatnia az Advanced Warfare-nek, amely a Day Zero kiadást megvásárlók számára a premier előtt egy nappal már elérhető. Néhány külföldi magazin sem bírta magában tartani a véleményét, ezért (ha nem is túl sok, de folyamatosan frissítjük majd a listát) pár beszámoló már fel is került a világhálóra.

A pontszámokhoz sokat nem érdemes hozzáfűzni, alapvetően pozitív képet festenek a játékról. Érdekesség, hogy a napokban hivatalossá vált, hogy ez a rész sem ússza meg zombik nélkül. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen formában lesznek jelen a játékban, de jó eséllyel a korábbi részekből ismerős külön játékmód fog visszatérni, méghozzá a season pass DLC-inek részeként. ■

hozzászólások (89)

Creativ3Form
Creativ3Form 2014.11.09. 14:02
Jaaaaa! Akkor nem szóltam.:-D Nem vagyok multis, a CoD-ok nekem a Single kampányokról szólnak, ennyi. :-)
Zotya06
Zotya06 2014.11.09. 15:45
Köszi:) gondolkodom hogy megvegyem-e,főleg a multi miatt ! Igazából engem az érdekelne inkább! A mai napig még a CODMW2 multiját nyomom !! ;-);-);-)
SwitcX88
SwitcX88 2014.11.09. 16:14
Ha jól géped van, érdemes. Legalább tényleg fejlesztgettek benne ezt-azt. A dedikált szervereket ideje lenne visszahozniuk, az lenne a legjobb.
Zotya06
Zotya06 2014.11.09. 21:57
A videókártya az ami hiányzik a zökkenőmentes :) játékhoz! Most tervezem a beszerzését ! Nézegetem őket van választék bőven !
ufodani
ufodani 2014.11.13. 17:27
Enyém
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.