Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Crowntakers

Újabb fantasy szerepjátékkal bővült a piac, ám ez egy picit más.

2014.11.09. 09:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Fantasy szerepjátékokkal tele a padlás, ám ez nem zavarta a Bulwark Studios fejlesztőit, akik elkészítették a Crowntakers című játékukat. A Kasedo Games kiadásában a minap jelent meg a játék, amely azért igyekszik kitűnni a tömegből, méghozzá egyedi látványvilágával és megoldásaival. A történet szerint miután elrabolták a királyt, az egykor békés birodalom káoszba borult. Hősünk álmában tudja meg, hogy a király őt választotta ki, hogy kiszabadítsa őt, de ehhez megannyi veszélyen és kalandon át vezet az út.
Karakterünkkel egy hatszögekből felépített térképen kalandozhatunk valós időben, míg a harcok már körökre osztva zajlanak. A világot véletlenszerűen generálja a játék, így nagy újrajátszási faktor rejlik benne. Utunk során sok barátra és bajtársra lelhetünk, de legalább ennyi ellenségünk is lesz. Ezért érdemes karakterünket és társait a lehető legjobb felszereléssel és fegyverzettel ellátni, különben hamar elbukik a birodalom leendő hőse.
A fejlesztők a premier kapcsán egy új trailerrel is jelentkeztek (valamint van egy közel félórás bemutató is a fejlesztők tolmácsolásában), a játék a Steamen vásárolható meg PC-re, Macre és SteamOS-re. ■


hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.