Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forza Horizon 2 és Sunset Overdrive PC-re?

Egy nemzetközi online áruház kínálatában jelent meg a két játék PC-s változata.

2014.11.16. 19:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Xbox One két húzócíme, a Forza Horizon 2 és a Sunset Overdrive is remekül sikerült a maga műfaján belül. Az autós széria legújabb felvonásáról szuperlatívuszokban beszéltek a kritikusok és a játékosok egyaránt, de az eszetlen szörnyvadászat is alapvetően pozitív kritikákat kapott. Míg előbbi egy kicsit lebutított formában Xbox 360 változatot is kapott, addig utóbbi már kizárólag Xbox One-ra készült el. Ez azonban lehet, hogy nem sokáig marad így, ugyanis egy nemzetközi online áruházlánc kínálatában mindkét játék PC-s változata is felbukkant - igaz, megjelenési dátum nélkül.
A hírt természetesen érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, hiszen a Forza sorozat eredendően Xbox-exkluzívnak számít, így nagyon minimális az esélye, hogy ez megváltozzon. A Sunset Overdrive esetében egy picit más a helyzet, ugyanis a fejlesztő Insomniac Games korábban kifejezetten PlayStationre fejlesztett, így számukra nem lenne ismeretlen új platformra elkészíteni a játékot. Emellett korábban már bukkant fel olyan plakát, amelyen a PC logó is rajta volt. Ezt akkor egyszerű tévedésként magyarázták. ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2014.11.16. 19:40
Sunset jöhet!
Egyetértek a hírben írtakkal. Korábban a Haloról is kerültek fel hasonlók ilyen oldalra, de nem lett belőle semmi, húzócím, viszont a Sunset egy teljesen új cím.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.