25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

F1 Challenge '99 - '02

Írta: Madrac 3 hozzászólás

Az EA Sports bejelentése szerint már fejlestik az F1 Challenge '99 - '02-at, mely eddig az egyetlen Formula 1-es verseny, mely négy évadot is átfog. Tizennégy csapat negyvennégy autója szerepel majd a játékban harmincnégy pilóta vezetésével. Tizenhét pályán folynak majd a versenyek eddig még nem látott grafikai részletesség mellett. Az autók és a pálya is részletesen kidolgozott lesz, még a felfestések is ott és úgy lesznek, mint a való életben. Az égen a felhők mellett helikopterek és repülők is jelen lesznek. Természetesen a részletesség nem csak a grafikára, hanem a fizikai modellezésre és az autók törésére is vonatkozik. Érezni lehet majd a pálya minden egyenetlenségét és járművünk is életszerűen reagál majd a sérülésekre. A hangokat a rendes versenyeken veszik majd fel, így tényleg élethűek lesznek. A zenei anyagot is megfelelően igyekeznek majd összeállítani. Minderre májusig kell még várni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

F1 Challenge '99 - '02

Platform:

Fejlesztő: EA Sports

Kiadó: Electronic Arts

Forgalmazó: Ecobit Rt.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Solder
Solder [59]
Sziasztok!!

Az előzetes beharangozások után elkészült az F1 Challenge '99-02 RH2004 MOD Bajnokságom "hivatalos" honlapja :))) Az oldalam címe:

http://f1bajnoksag.atw.hu

Aki részt akar venni az olvassa el az oldalon lévő információkat és jelentkezzen!!!

Minnél többen jelentkezzetek!!!
Peac
Peac [1222]
Nem tudom, de nekem valahogy rossz előérzetem van. :(

Az élethű hangokat hogy fogják valós versenyeken felvenni, én nem is értem. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy a McLaren-ek hangjának karaktere 2000-re teljesen megváltozott, ugyanúgy, ahogy 2002-re a Ferrariké.
renato_f1
renato_f1 [11]
ez a játék nagyon nagy lesz!!! végre!!!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)