Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BloodRayne képek és infók

Friss információk és képek a horror akciójátékból.

2003.02.28. 17:34 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A játék főhősnője BloodRayne ügynök, aki félig vámpír, félig ember és a természetfeletti veszedelmek elhárítására képezték ki. A két világháború között játszódó történetben egy német tiszt erőfeszítéseit kell meghiusítanunk. Ősi relikviákat gyűjt, hogy a segítségükkel visszaállítsa a Német Birodalom dicsőségét. Persze segítői is akadnak, így cseppet sem fogunk unatkozni. A helyszínek is változatosak lesznek, lesz küldetés Louisiana-ban, egy német tengeralattjáró-bázison, Argentínában egy különös templomban és egy vámpírokkal teli kastélyban Németországban.
Főhősünk persze több különleges tulajdonsággal is rendeklezik majd. Az első ezek közül a Bloodlust. Igyunk sok vért és a főhősnő erősebb lesz, többet sebez. Igyunk még vért és akkor már eléri a BloodRage állapotát... Különleges képességei között lesz emberfeletti gyorsasága és kitartása, éles látása és a Matrix-szerű lassított idő elérése is.
Fegyverek szempontjából is széles választék áll majd rendelkezésünkre. Két ezüst penge van a karjára csatolva, melyekhez menet közben majd szerezhetünk fejlesztéseket is. Ezenkívül pisztolyok, gépfegyverek, puskák és gránátok is rendelkezésére állnak.
Az ellenfelek értelmesek lesznek, segítséget hívnak, rajtaütéseket szerveznek és saját fegyvereit fordítják majd a főhős ellen.
A grafikáról az Infernal Engine legújabb verziója gondoskodik majd. Ennek egy korábbi változata volt jelen a Nocturne-ben is. ■

előző
következő
BloodRayne képek és infók
BloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infókBloodRayne képek és infók
BloodRayne
A legutóbbi BloodRayne cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.