Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres a Thimbleweed Park Kickstarter kampánya

Még fél távnál sincs a gyűjtés, de már most bőven átlépte a kitűzött célt.

2014.11.28. 20:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is meséltünk már a kalandjátékok nagy veteránjának számító Ron Gilbert és Gary Winnick által bejelentett Thimbleweed Parkról. A játék a '80-as évek klasszikusait idézi, a történet pedig egy titokzatos gyilkosság felderítéséről szól. A fejlesztők a Kickstarteren kérték a játékosok támogatását, ahol 375 000 dollárt szerettek volna összegyűjteni. Bár a kampányból még 19 nap hátra van, az összeg már most bőven átlépte a minimálisan kitűzött célt. Jelen pillanatban közel 431 000 dollárnál áll a mutató, így könnyen elképzelhető, hogy a következő hetekben akár meg is duplázhatják az eredeti célt.
"Nem találok szavakat. A támogatás szédületesen nagy. Még a Kickstarter kampány rajtja előtt hosszasan vitatkoztunk Garyvel, hogy a játékosok hogyan fogadnak majd egy játékot, amely olyan, mintha 1987-ben készült volna. Egy játékot, amely még a point'n'click kalandjátékok aranykorának kezdetét idézi. Azt hiszem, megkaptuk a választ. Több mint 10 000-et belőle." - nyilatkozta lelkesen Ron Gilbert. ■

Thimbleweed Park
A legutóbbi Thimbleweed Park cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.