Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elindult a Steam Broadcast bétája

Belenézhetünk, hogyan játszanak a többiek.

2014.12.03. 09:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Új funkció került a Steam béta kliensébe: a Steam Broadcast segítségével megoszthatjuk barátainkkal, ahogy játszunk, vagy megnézhetjük, hogyan játszanak a többiek - feltéve persze, hogy engedélyezték a broadcast funkciót. A béta kliens letöltése után beállíthatjuk, hogy csak a meghívottak, barátaink vagy bárki nézhesse a streamet, valamint hogy maximum mennyi sávszélességet és milyen felbontást használjon erre a célra a program. Innentől kezdve pedig játék közben ha más észreveszi, hogy lehetősége van nézni adásunkat, becsatlakozhat, és ekkor automatikusan megindul a broadcast. A Valve két fő alkalmazási lehetőséget emel ki oldalán: eldicsekedhetünk másoknak, hogy milyen jók vagyunk, vagy ha egy barátunk elakadt egy játékban, rápillantva arra, hogy hol tart, segítséget nyújthatunk neki a továbbjutásban. ■

hozzászólások (1)

Sityi
Sityi 2014.12.03. 11:03
Érdekes lesz, mit fog lemeccselni a Valve a Twitch-csel ezen a téren. Egyelőre a Steam Broadcast nem menti a streamet, csak közvetíti, de előny lehet, hogy nem kell hozzá külön kliens. Én leginkább azt a funkciót várom, amikor egy Steam csoportnak lehet közvetíteni, így a csoportunk oldalán tudnánk exkluzív közvetítéseket tolni.

Szerk.: Itt meg ömlesztve nézhetőek a közvetítések, egyelőre a Steam kliens, Google Chrome és Apple Safari alatt
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.