25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Double Fine bejelentések a PSX 2014-en

Megjelenési dátumot kapott a Grim Fandango Remastered, de jövőre jön a Day of the Tentacle és a Broken Age is.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Tim Shafer és csapata, a Double Fine Productions is jelen volt a tegnapi PlayStation Experience 2014 rendezvényen. A stúdió kihasználva az alkalmat, mindjárt három játékáról is szót ejtett, nagy örömet szerezve ezzel a rajongóknak. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a klasszikus Grim Fandango felújított kiadást kap Grim Fandango Remastered címmel, amely most már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik: január 27-én érkezik meg PC-re (Macre és Linuxra is), valamint PlayStation 4-re és Vitára. A játék új trailert is kapott.
Készül egy másik nagy klasszikus felújítása is, mégpedig az eredetileg 1993-ban megjelent Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle-é. Az egyszerűen csak Day of the Tentalce Special Edition címet viselő új játék szintén 2015-ben várható PC-re (Macre és Linuxra is), PlayStation 4-re és Vitára. Végül szó esett a Broken Age-ről is, amely egyszerre fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Vitára, várhatóan szintén jövőre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Grim Fandango

Platform:

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: Activision

Minimális rendszerigény: Pentium 133, 32 MB RAM, 4xCD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Nayrobi
Nayrobi [2883]
Uhhh, Grim Fandango. Nem vagyok rajongója ennek a stílusnak, de anno a demoval sokat játszottam, pontosabban csak mászkáltam, néztem a környezetet, hallgattam a zenét és a hangokat, nagyon egyedi az egész, most tuti beszerzem és végigtolom ps4-en.
sluq
sluq [152]
Grim Fandango nálam is tuti beszerzős! :D
gregmerch
gregmerch [3766]
Ifjú korom legkedvesebb emlékei közé tartozik valamennyi LucasArts szerepjáték. Mind a mai napig a műfaj legkiemelkedőbb darabjai. Nagyon örülök, hogy nem merülnek feledésbe :-).
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)