Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Először mozgásban a Human Element

Az egy év múlva érkező akciójáték először mutatta meg magát a közönségnek.

2014.12.07. 14:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Robert Bowling kivált az egykor szebb napokban megélt Infinity Ward kötelékéből és megalapította saját stúdióját, a Robotokit. A csapat első projektje természetesen egy belső nézetű akciójáték, amely a Human Element címet viseli és az eddigi információk alapján érdemes lesz odafigyelni rá. A látványért a CryEngine fog felelni, amely egy szabadon bejárható hatalmas világot tár majd a szemünk elé. A történet bő három évtizeddel egy zombi-apokalipszis után játszódik, így a túlélés szempontjából már régen nem az élőholtak jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem éppenséggel a többi túlélő. Rövidtávú céljaink a mindennapi életben maradást szolgálják, ám ennél sokkal fontosabb, hogy újra meg kell teremtenünk egy életképes civilizáció alapjait az előző romjai felett.
A tegnapelőtti The Game Awards 2014 rendezvény fontos mérföldkő a játék életében, hiszen itt mutatta meg magát először a közönségnek. Az alábbi videón egy tipikusan Mad Maxes sivatagi világot láthatunk, benne egy motoros bandával. Mi is ennek egyik tagját alakítjuk, akivel lerohanunk egy kisebb falut. Az első néhány másodpercben két dolog válik világossá: a látvány a témához képest kimondottan színes, élénk megvalósítást kap, valamint a játékmenet az árkádos, pörgős megoldásokat helyezi előtérbe. Mivel egy zombis játékról beszélünk, az akció végén csak felbukkan egy közülük - akit alig néhány másodperccel korábban mi magunk lőttünk le.
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Human Element 2015 novembere környékén jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a tervek között hordozható eszközökre szánt változat is szerepel. ■

Human Element
A legutóbbi Human Element cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!