Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Tovább késik a The Witcher 3

Nyílt levélben kér elnézést a rajongóktól a CD Projekt RED.

2014.12.08. 18:21 | szerző: Dino | kategória: Játék

Újabb nyílt levelet tettek közzé a CD Projekt RED munkatársai. Aktuális óriásprojektjüknek, a The Witcher 3: Wild Huntnak a fejlesztése ugyan a végéhez közeledik, azonban úgy látják, rendes befejezéséhez és a bugok minimálisra csökkentéséhez még egy kis időre van szükségük. Mindenki teljes gőzerővel dolgozik a játékon, viszont további 12 hetet látnak szükségesnek ahhoz, hogy a szükséges munkát elvégezhessék. Ez azt jelenti, hogy a játék február vége helyett 2015. május 19-én fog megjelenni. "Elnézést kell kérnünk. Túl gyorsan határoztuk meg a megjelenési dátumot. Kemény lecke ez, amelyet meg kell jegyeznünk a jövőre nézve. Azt szeretnénk, hogy a Wild Hunt legyen a legjobb RPG, amellyel valaha is játszotok. Keményen dolgozunk, hogy ezt el is érjük. Így most elnézést kérünk, valamint hogy bízzatok bennünk." - írja a CD Projekt RED levele. "Köszönjük a napi szinten kapott támogatást, nagyra értékeljük azt. A kezdetek óta ez hajtja lelkesedésünket, és ez fogja a továbbiakban is."

hozzászólások (4)

Kemloth
Kemloth 2014.12.08. 18:53
Tökéletes, pont a nyári vizsgaidőszakra tolódik.
Shadowguard
Shadowguard 2014.12.08. 22:37
Helyes :)
Egyrészt, mert a könyveket ugyan olvastam, de a második rész anno kimaradt és fél éve várja a polcon, hogy elkezdjem. Így nem kell sietni, akár még az első részt is előkotorhatom megint és lehet folyamatosan haladni.

Másrészt hatalmas piros pont, hogy van legalább egy normális kiadó, aki nem kiadja a pre-alpha verziót és utána hetente 2 patchet, hanem kiáll és azt mondja több idő kell... Hirtelen tudnék pár példát mondani, ahol ez kimaradt mostanság :D
Amiga
Amiga 2014.12.09. 13:11
Ők nagyon lelkiismeretesek és imádják, amit csinálnak. 2011 februárjában a Witcher II kapcsán lehetőségem nyílt két hetet náluk tölteni Varsóban magyarítás-teszterként. Életem egyik legszebb időszaka volt.

Ha még időt kérnek a minőség csiszolására, reménykedhetünk egy rendkívüli játékban. :-)
Artyom
Artyom 2014.12.09. 15:34
Korrekt. Addigra talán lesz olyan gépem amin futni is fog. :)
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.