Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Kabaré - visszatért a Steamre a Hatred

Rég volt ekkora huzavona egy még meg sem jelent játék körül.

2014.12.17. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem tisztem itt és most erkölcsileg megítélni, hogy a Hatred milyen játék lesz, már csak azért sem, mert a megjelenésére még hosszú hónapokat várni kell. Az viszont már most biztos, hogy sokan fognak emlékezni a Destructive Creations alkotására, mivel kevés cím kavart ekkora port maga körül mostanában. A botrány rögtön a bejelentésekor kirobbant, mivel sokan nem nézik jó szemmel, hogy a játékmenet egyetlen célja (legalábbis egyelőre úgy tűnik) ártatlan járókelők lemészárlása. Bár a látványért az Unreal Engine negyedik generációja felel majd, az Epic Games kategorikusan elzárkózott a projekttől és a trailerből is kivetette a logóját.
Néhány nappal ezelőtt a fejlesztők újra reflektorfénybe kerültek, mivel szerették volna, ha játékuk a Steam Greenlight rendszerén keresztül nyer bebocsátást az online áruházba. Azonban a Valve alig néhány óra után eltüntette az adatlapot, amelyen támogatni lehetett volna a játékot, bár ezt érdemben nem indokolták meg. A statisztikai mutatók viszont pont azt jelezték, hogy sok játékos kíváncsi, mi sülhet ki az egészből.
Mára újabb csavar került a történetbe: a Hatred visszakerült a Steam Greenlight rendszerébe! A fejlesztők egyelőre hivatalosan nem reagáltak a dologra (a fórumukon arra hivatkoztak, hogy náluk épp éjszaka van, ők pedig pihennének, majd másnap foglalkoznak az egésszel). A Valve részéről viszont maga Gabe Newell szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Elmondása szerint nem tudott arról, hogy a játékot leszedték a Steamről, ezért utánakérdezett. Kiderült, hogy rossz döntést hoztak, ezért már vissza is állították az eredeti támogatói oldalt. A hibáért elnézést kért és sok sikert kívánt a játéknak.
Mostantól tehát újra lehet támogatni a Hatredet, hogy jövőre a Steamen keresztül is megvásárolható legyen. Hogy az egyes döntések hátterében milyen okok húzódtak meg, valószínűleg sosem fog kiderülni. Az viszont biztos, hogy ennél jobb "ingyen" reklám nem kellhet a Hatrednek... ■

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.12.17. 10:50
Az legalább egész biztos, hogy már most unom az egész játékot...
Artemius '89
Artemius '89 2014.12.17. 20:16
Egyetértek az előttem szóló befőttesüveg lakóval!
KRISZ46
KRISZ46 2014.12.17. 23:32
Lord Gaben soha nem tenne ilyen rossz dolgot. Az ő szava szent
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.