Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

50 millió dollár adomány a Humble Bundle-n keresztül

Négy év alatt ennyi pénz gyűlt össze különböző jótékonysági célokra.

2014.12.17. 19:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Négy éve működik a Humble Bundle oldala, ahol a játékosok rendre különféle akciókon vehetnek részt. Ezeken mindig egy kisebb játékcsomagot állítanak össze, amelyért annyi pénzt fizetünk, amennyit jónak látunk. Ha viszont ez az összeg meghaladja a többi vásárló ajánlatának átlagát, további játékok válnak elérhetővé. A dolog igazi érdekesség mégsem ez, hanem a befolyt összeg felhasználása. Ugyanis a vásárlók maguk dönthetik el, hogy az általuk felkínált pénzből mennyit kapjanak a készítők, mennyit a terjesztők és mennyi menjen jótékonysági célokra. Mostanra már állandó online áruházat is nyitottak a szervezők, ahol már fix áron lehet vásárolni, de 10% mindig a jótékonysági szervezeteknek megy.
A Humble Bundle csapata a napokban bejelentette, hogy az akciókon és az áruházban négy év alatt összegyűlt összeg a napokban átlépte a bűvös 50 millió dolláros határt, vagyis a játékosok ennyi pénzzel támogatták a különféle jótékonysági célokat. A szervezők az alábbi videóban mondanak köszönetet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.