Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Tartalmas karácsonyi GTA Online frissítés

Bár a Heist küldetésekre még várni kell, az ünnepek alkalmából egy sor karácsonyi (és nem karácsonyi) tartalommal bővült a játék.

2014.12.18. 16:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games jövő év elejére időzíti a sokak által kíváncsian várt Heists küldetéscsomagot, amely a Grand Theft Auto V online módjához ad majd öt különleges rablóküldetést. Hogy addig se maradjanak újdonságok nélkül a GTA Online játékosai, a karácsony közeledtével ünnepi tartalommal frissült a játék. Új fegyverek (hőkövető rakéta és mozgásérzékelős akna), egy sor új autó, új ruhák (pizsama és sapkák) és tetoválások, új maszkok, valamint egy karácsonyfa is várja a játékosokat. A legérdekesebb változást mégis a hó fogja jelenteni, ami karácsony környékén fog szállingózni San Andreas felett. Ez új játékelemeket is hoz magával, hiszen a halálosztó géppuskákat félretéve hatalmas hógolyócsatákban vehetünk részt az ünnepek alatt. Január 5-ig rendszeresen jelennek meg ünnepi csomagok a városban, ezek mindenféle érdekes, exkluzív holmival lesznek megtömve, de december 25-én egyébként is érdemes lesz be-benézni az inventoryba, ahol további extrák felbukkanására számíthatunk. Az i-re a pontot a tűzijáték teszi fel, amit karácsony estétől január 5-ig lehet majd használni a játékban, hogy igazán színessé tegye az újév kezdetét.
További érdekesség, hogy a hírek szerint a játék PC-s változatának hivatalos gépigényét valamikor jövő héten teszik közzé a fejlesztők. Emellett az egyszemélyes kampány egyik főszereplőjét, Franklint megszólaltató Shawn Fonteno egy interjúban elárulta, hogy jelenleg a GTA V készülő sztori DLC-jén dolgozik. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.