Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worlds Adrift, a Bossa Studios új játéka

A Surgeon Simulator és az I Am Bread után most a fizikával játszadoznak a fejlesztők.

2014.12.23. 17:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minden idők legkülönösebb játékai közé tartoznak a Bossa Studios alkotásai. Előbb a Surgeon Simulatorral borzolták a kedélyeket, majd jött az I Am Bread, amelyben egy szelet kenyér hétköznapjaiba nyertünk bepillantást. A stúdió legújabb projektje talán egy picit kilóg majd a sorból, a Worlds Adrift ugyanis már nem ennyire elvont. Egy kifejezetten többjátékos módra épülő alkotásról van szó, amelyről egyelőre nem sokat árultak el, de az alábbi trailerből azért kiderül egy s más. Karakterünket hátsó kameranézetből irányíthatjuk egy hatalmas, szabadon bejárható világban, ahol kampós kötelünk segítségével bárhová felmászhatunk. Ennél érdekesebb részlet, hogy hatalmas repülő gépezeteket is építhetünk (elemről elemre), hogy azokkal járjuk be a világot. A fejlesztők elmondása szerint a játék még nagyon kezdetleges állapotban van, így még minden nagyon sokat fog benne változni. Az viszont biztos, hogy a játékmenet egyik legfontosabb sarokköve maga a fizika lesz.
"Gondoljatok csak bele: a deathmatchektől az MMORPG-kig, sehol nem használhatjuk a fizikát. Nem lökhetünk egymásnak más játékosokat, hogy azok mindketten elessenek; nem vághatunk ki fákat, hogy azzal nyomjunk agyon egy arra sétáló karaktert; nincsenek ütközéskor darabokra hulló járművek, aminek a darabjai eltalálnák a közelben állókat. Nincsenek összedőlő épületek veszélyes lezuhanó darabokkal, ahogy játékosokat eltaszító robbanások sincsenek. A multiplayer játékokból ezek mind hiányoznak, csak kardotokkal kaszaboljátok az ellenséget, ahogy a barátaitok oldalán katakombákat tártok fel. Ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megoldani ezt a problémát és változtatni a helyzeten" - olvasható a játék hivatalos oldalán.
Egyelőre tehát ennyit lehet tudni a Worlds Adriftről, de a készítők ígérete szerint januárban lerántják a leplet az első komolyabb részletekről is. ■

Worlds Adrift
A legutóbbi Worlds Adrift cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.