Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Street Tuning Evolution a Kickstarteren

A hazai Invictus a játékosok támogatását kéri legújabb autós játékához.

2015.01.05. 13:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mindig öröm hazai fejlesztőstúdió ténykedéséről hírt adni. A debreceni székhelyű Invictus ráadásul az egyik legrégebbi és legsikeresebb magyar stúdió, akik első éveikben leginkább autós játékokkal próbálkoztak. Nekik köszönhettük a Street Legal: Racing Redline, a Cross Racing Championship, vagy épp az 1nsane és Monster Garage játékokat. Az utóbbi években követték a trendeket és figyelmüket egyre inkább az Androidra és iOS-re szánt kisebb játékoknak szentelték - és e téren kimondottan szép sikereket értek el.
A jelek szerint most visszatérnének az autós játékok világába, ugyanis a napokban indították el a Street Tuning Evolution Kickstarter kampányát. A gyűjtés célja 150 000 dollár, amiből eddig közel 19 000 már össze is jött. A játék a Street Legal nyomdokain halad tovább, vagyis legalább akkora szerepet kap autónk fejlesztése, mint maga a versenyzés. És itt nem egyszerű menüpontok közötti kattintgatásra kell gondolni, hanem a motorblokk csavarokról csavarokra történő szétszerelésére, valamint az egyes alkatrészek cserélgetésére. Ha pedig elkészültünk álmaink versenyautójával, hatalmas szabadon bejárható világban próbálhatjuk ki, mire is képes. Lesznek egyszerű gyorsulási versenyek, körversenyek és drift futamok is. Ha az adományok elérik a megfelelő összeget, több garázs, több autó és kereskedő, több tesztpálya, valamint MI vezérelte ellenfelek, forgalom és rendőrök, esetleg Oculus Rift támogatás kerülhet a játékba. A Street Tuning Evolution alatt a stúdió saját fejlesztésű fizikai motorja fog dolgozni, míg a látványért az Unreal Engine 4 felel. ■

Street Tuning Evolution
A legutóbbi Street Tuning Evolution cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!