Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Star Citizen múltjáról és jövőjéről

A Star Citizen nem gyorsfutás, de még csak nem is maraton.

2015.01.05. 17:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kétségtelen, hogy 2014 az űrszimulátorok éve is volt. Amennyire elhanyagolták az előző években a stúdiók ezt a műfajt, tavaly annyira került ismét előtérbe. Ez részben az Elite: Dangerous megjelenésének és részben a téma két legambiciózusabb projektjének, a No Man's Skynak és a Star Citizennek. Utóbbi tavaly minden idők legsikeresebb "crowdfounding", vagyis a közösség által támogatott projektjévé lépett elő, amelynek adományai mára már a 69 milliós határt súrolják. A játékot fejlesztő Cloud Imperium Games stúdiót alapító Chris Roberts a napokban beszélt a játék múltjáról és jövőjéről is. Elmondása szerint az teszi egyedivé és teheti igazán sikeressé a játékot, hogy azt nem csupán háromszáz fejlesztő készíti, hanem tulajdonképpen játékosok százezrei is. Ennek köszönhetően senki se számítson hagyományosan vett megjelenési dátumra, vagy a fejlesztés célegyenesére. A Star Citizen ugyanis mindaddig folyamatosan bővülni, fejlődni és terjeszkedni fog, amíg a játékosokat érdekelni fogja.
"A Star Citizen nem gyorsfutás, de még csak nem is maraton. Nincs a hagyományos dobozos játékoknál már megszokott célegyenes. A Star Citizen egy életpálya, ami egészen addig ível felfelé, amíg a játékosokat leköti a játék." - olvasható Roberts álláspontja.
Az idei évet is hasonlóan tartalmasra tervezik, mint az előzőt. A legfontosabb, hogy a támogatók még 2015-ben több új modullal gazdagodni fognak: többfős személyzettel rendelkező hajók kerülnek a tavaly megjelent Arena Commander módba, de megérkezik végre az FPS modul és a bolygók közösségi modulja is. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Squadron 42 első fejezete is megjelenik, ami tulajdonképpen az egyszemélyes kampányt takarja. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.01.06. 10:46
és remélhetőleg idén jön a Limit Theory is.

http://ltheory.com/
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.