Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Klasszikus MS-DOS játékok ingyen a böngészőben

Hatalmas archív gyűjteményben érhetőek el a legnagyobb klasszikusok.

2015.01.06. 16:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki szereti a vérbeli klasszikus (értsd: még a Windows korszak előtti) videojátékokat, annak örömteli hírrel szolgálhatok. A világhálón található egy hatalmas, folyamatosan bővülő adatbázis, ahol a legnagyobb MS-DOS játékok mind megtalálhatóak, ráadásul teljesen ingyen. A játékok futtatásához nincs szükség semmilyen külső alkalmazás telepítésére, mind a böngészőben futnak. A listán olyan címek szerepelnek, mint az eredeti Prince of Persia, a Lemmings, Duke Nukem 3D, Wolfenstein 3D, Stunt, Donkey Kong, Sim City, Street Rod, Metal Gear, vagy épp a Street Fighter. A lista jelenleg 2385 játékot tartalmaz, de egyelőre csak béta állapotban érhető el, így még akadhatnak benne hibák. ■

hozzászólások (36)

Ladomer
Ladomer 2015.01.09. 14:00
Ennyiből azt mondanám, hogy Interstate 76/82.
jawsika
jawsika 2015.01.09. 16:18
EZAZ!!!!
Köszönöm. :-D

Szebbre emlékeztem. :-P

Ez egy remek topic.
Morello
Morello 2015.01.12. 10:13
Interstate 76 egy briliáns játék volt annak idején. Mondjuk pont mi voltunk a piros autóval és a másik fél a szürkével, de amúgy stimmel :) A története is király volt.
Még pár éve is újrajátszottam, és akkor is teljesen élvezhető volt, még grafika szempontjából is. Csak kellett egy olyan program, ami a CPU-t lelassította, mert különben az autó sebessége és mozgása olyan problémákba ütközött, ami miatt teljesíthetetlen volt egynémely küldetés :) De hatalmas királyság volt. Azóta is várok valami olyan remake-re vagy hasonló stílusra, ami tartja a színvonalat :)
szbszig
szbszig 2015.01.12. 17:07
Sajnálom nagyon, hogy ez az Archon Ultra nekem kimaradt. A Battle Chess megvolt, és rongyosra játszottam, pedig így felnőtt fejjel nézve már nem is értem, miért annyira működőképes. Az első egy-két parti után inkább idegesítő újra és újra végignézni ugyanazokat az animációkat. (De valamiért mégis működőképes, mert se szeri, se száma a klónjainak, például tavaly is készült egy egész pofás remake hozzá.) Itt viszont a harcjeleneteknek a játékmenet szempontjából is jelentőségük van. És egyáltalán érdekes ötlet nagyon, hogy akcióelemekkel vegyít egy logikainak tűnő játékot.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.20. 14:33
Amióta ez a hír elért, a második gyerekkoromat élem :-D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.