Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő héten jön az Assassin's Creed Unity - Dead Kings

A DLC ingyen lesz letölthető.

2015.01.08. 20:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft nem csak az Assassin's Creed Unity seregnyi hibájának kijavítására koncentrált az elmúlt időszakban, hanem a játék DLC-inek elkészítésére is. A legújabb csomag a Dead Kings címet viseli és továbbviszi Arno történetét az alapjáték eseményei után is. Az új kalandok elszólítják hősünket Párizsból, hogy felkeresse Saint Denis titokzatos városát, ahol a szóbeszéd szerint rég halott francia királyok kriptái rejtőznek. A küldetések jelentős része a város alatti katakombákban játszódik, ahol az ott élő rablóbandákkal is meg kell majd küzdenünk. Ebben két új felszerelésünkre, egy egyszerű lámpásra és az annál hatásosabb Guillotine puskára támaszkodhatunk. Az új kampány mellett sok új szabadidős tevékenység és mellékküldetés is érkezik a DLC-vel, amelyek között kooperatív feladatokat is találunk.
A Dead Kings DLC teljesen ingyen lesz letölthető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, megjelenésére pedig január 13-án és 14-én kerül sor. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.