Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén jön a Syberia 3

Trilógiává bővül a 2002-ben indult kalandjáték sorozat.

2015.01.13. 18:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Microids még 2012-ben jelentette be, hogy trilógiává bővíti kalandjáték sorozatát, készül a Syberia 3. Az első rész még 2002-ben jelent meg, amelyet két évvel később követett a második felvonás, ám az elmúlt tíz évben hiába várták a folytatást a rajongók. A fejlesztés immár másfél éve folyik, így jó eséllyel még idén megjelenik a játék. A sorozat történetében először kapunk teljesen 3D-s megvalósítást, amely az alábbi képek alapján egész meggyőző látványt nyújt. A történet természetesen ezúttal is Oroszországban játszódik, ahol Kate Walker helyi Youkol törzshöz csatlakozva járja majd a vidéket. Valamire való kalandjátékhoz méltón rengeteg különféle személlyel találkozunk majd, közülük egyelőre csak kettőt (a Youkul sámánt, Ayawaskát és az ezermester Steinert) leplezték le a készítők. ■

előző
következő
Idén jön a Syberia 3
Idén jön a Syberia 3Idén jön a Syberia 3
Syberia 3
A legutóbbi Syberia 3 cikkek, hírek

hozzászólások (22)

Christoph
Christoph 2015.01.15. 15:07
Na de azért az nem mindennapi, hogy egy jó 10 éves játékot éppen most játszanak végig többen is. Ez a játék szavatosságát dicséri. Microid: A Still Lifeokról is elég jókat mondanak, nekem azok eddig kimaradtak.
Lacko
Lacko 2015.01.15. 16:11
Persze, ebben igazad van. Igazi klasszikus!
xeLaR
xeLaR 2015.01.15. 16:37
Csak az első Still Life-ot játszottam végig, és az egész rendben volt. A folytatásokról viszont nem hallottam jókat.

Hogy Syberiához is hozzászóljak...én nem játszottam ki nemrég:-D:-P
De ahhoz kétség sem férhet, hogy a kalandjátékok "halálakor" kijött The Longest Journey és a Syberiák voltak azok, amik igazán ütöttek a műfajon belül. Mondjuk már kevésre emlékszem sajnos a Syberiából (újra kellene játszani még a 3. rész megjelenése előtt), de azt tudom, hogy az első részt nagyon szerettem minden furcsaságával együtt.
Christoph
Christoph 2015.01.16. 11:20
A Syberia olyannyira meghatározó lett, hogy azóta sorra jönnek ki a női szereplős hasonmások. A Secret Files sorozat egy az egyben Syberia utánzat, csak hétköznapibb körítésben (nekem az egyik kedvencem a műfajon belül). Vagy az Art of Murderben, Cognitionban is hasonló a főszereplő. De elsősorban a Syberia egyedi világa az ami mai napig kiemeli a többi közül.
Lacko
Lacko 2015.01.16. 13:51
A Secret Files nekem is nagy kedvencem és igazad van abban is, hogy szinte tuti, hogy a Syberia inspirálta (például a technológia - festett háttéren 3D-s szereplők - is egyezik), de azért annak egy nő ÉS egy férfi a főszereplője. És pont ez tetszik benne: azok a kedvenc részeim, amikor közösen kell megoldaniuk egy feladatot (a játékosnak váltogatnia kell, hogy melyikkel van épp).

Az is egyértelmű, hogy a Sybériát - sok más jó tulajdonsága mellett - a steampunk világ emelte fel.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.