25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az Assassin's Creed Unity ingyenes DLC-je

Mától tölthető le a Dead Kings DLC.

Írta: GeryG 10 hozzászólás

Ahogy a Ubisoft tervezte, ma megjelent az Assassin's Creed Unity DLC-je, a Dead Kings. A csomag új küldetésekkel bővíti a játékot, amelyben hősünk egy új városba is ellátogat. Saint Denis az a hely, ahol több francia király nyughelye is fellelhető, ám ezek holléte ismeretlen. Így Arnóra vár a feladat, hogy a hatalmas katakombarendszeren keresztülverekedve magát felkutassa ezeket. A DLC mindhárom platformra ingyen tölthető le, a megjelenés apropóján új trailer is érkezett.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Assassin's Creed Unity
  • Assassin's Creed Unity
  • Assassin's Creed Unity
  • Assassin's Creed Unity

Assassin's Creed Unity

Platform:

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2014. november 14. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Zotya06
Zotya06 [78]
Szia!

Nem zavar csak nem tudtam hogy mi az :) !! Nemrég kezdtem el a játékot !!! Ismerkedem vele :)! Van egy két dolog amit még nem tudok !!
Lacko
Lacko [11508]
Bocs. Nem zolee, hanem Zotya06, pont mint itt a dome-n. Szóval biztosan te vagy az. Átneveztem a klubot PlayDome-ra, hogy egyértelmű legyen... ;)
Lacko
Lacko [11508]
Azt speciel tudom. Az az én klánom. Nemrég csatlakozott hozzá egy Zolee. Gondolom ez vagy te. :D
Szoval a kavézoban a pincében csatlakoztál egy klubhoz és véletlenül az enyémhez.
Ha tolsz velem pár coopot, akkor kilockolsz achivementeket. Ennyi.
Ha zavar, hogy ott van a neved előtt, nyugodtan kiléphetsz a kulbból, nincs harag... ;) Én sem tudtam annak idején, amikor kezdő voltam, hogy mi ez, ezért ilyen hülye a név... :P
Zotya06
Zotya06 [78]
Játszik valaki még az Unity-vel ? Kérdés, most kezdtem nemrég a játékot, a nevem mellett van egy olyan hogy 2mod az mit jelent ??
Creativ3Form
Creativ3Form [33857]
Vagy fogják az alapjáték egy-két mellékszálát, kivágják, és kiadják később DLC gyanánt. A BioWare pl. csinálta ezt az ME2 és ME3 esetében. Főleg a 2. rész esetében, ahol még a játék megleneése előtt jöttek hírek, hogy bár a MAKO nem lesz benne, de lesz helyette más irányítható jármű. Aztán ehhez képest csak a DLC-ben volt benne, az alapjátékban nem. :-D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)