Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grim Fandango Grim Fandango

Előrendelhető a Grim Fandango Remastered

A hónap végén érkezik a legendás kalandjáték felújított verziója.

2015.01.14. 09:23 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tavaly nyáron jelentette be Tim Schafer, hogy felújítja legendás kalandjátékát, a Grim Fandangót. Az eredetileg PS4-re és PS Vitára ígért játékról aztán kiderült, hogy (szerencsére) PC-re is dolgoznak rajta a Double Fine csapatnál, decemberben pedig azt is megtudhattuk, hogy január 27-ére tűzték ki a megjelenést. Mostantól pedig már elő is rendelhető a GoG oldalán a Grim Fandango Remastered, 11,89 eurós áron, ajándék HD háttérképpel. Két hét múlva tehát újra Manny Calavera bőrébe bújhatunk. ■

előző
következő
Előrendelhető a Grim Fandango Remastered
Előrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango RemasteredElőrendelhető a Grim Fandango Remastered
Grim Fandango
A legutóbbi Grim Fandango cikkek, hírek

hozzászólások (21)

thri77
thri77 2015.01.21. 14:07
Arra én is kíváncsi leszek. Remélem "Séfer bácsi" nem cseszi úgy el, ahogy a Monkey Island újrákat.

Addig is behúzom majd a GF-et, azt hiszem a 10% kedvezmény erre (is) megy. :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 15:10
Még a Monkey Island 1-2 új kiadásai sem lettek rosszak szerintem (mondjuk a mindent szájba rágós segítségek feltűntek egy ilyen típusú point'n'click játéknál), bár anno én sajnos lemaradtam az eredeti élményről, lehet ezért gondolom így.

Grim Fandango felújított kalandjai GoG-ről jönnek majd felém, lévén jelenleg nem rendelkezem PS4-es architektúrával. ;-)
thri77
thri77 2015.01.21. 15:17
Nekem leginkább a hangulatával volt bajom. Karaktereket teljesen átgyúrták, így nem hozta azt, mint anno. A hangok is nagyon sokat rontottak az élményen. Inkább tűnt egy lelkes csapat tribute verziójának, de felújításként nem állta meg véleményem szerint e helyét.

Schaferben azért bízok, de nehezebb dolga lesz a DoTT-tal, mint a GF-fel.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 20:00
"We'll add a couple pixels here and there, we're not going to go 3D." - ezzel a nyilatkozatával bizakodó vagyok, maradnak a retróbb stílusnál.
thri77
thri77 2015.01.21. 21:54
Azt el is vártam, hogy nem lesz 3D, inkább azon izgulok, hogy a stílus és a hangulat megmaradjon. De úgy érzem jó kezekben van a cucc. Szerencsére ez már CD talkie verzió volt, ezért nem hiszem, hogy újra szinkoronizálják, így azon már nem kell izgulni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.