Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Space Engineers után jön a Medieval Engineers

Új játékon dolgozik a Keen Software House.

2015.01.14. 10:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Keen Software House csapata az utóbbi időben a meglehetősen egyedi játékmenettel rendelkező Space Engineers játék fejlesztésével volt elfoglalva. A jelek szerint viszont új helyszín és időszak felé fordulnak a srácok, mivel bejelentették, hogy készül a Medieval Engineers. A játék alapötlete tehát nem sokat változik, de ezt leszámítva minden más igen. Ezúttal is a fizikai törvényei szabják meg az egyes feladatokat, amelyeket a középkorban valóban létező technológiák felhasználásával kell majd teljesíteni. A játékosok városokat, erődöket és kastélyokat, valamint különféle mechanikus eszközöket építhetnek, alakíthatják a tájat, de akár bányászhatnak is a föld alatt. Ennek megfelelően a stúdió saját grafikus motorját is alaposan átszabják, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa az új környezetben.
A fejlesztők emellett igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy az új projekt semmilyen káros hatással nem lesz a Space Engineers támogatására, mivel a két játékon két eltérő csapat dolgozik. Megjelenési dátumról természetesen még nincs hír. A játékról bővebben a fejlesztők blogján olvashattok. ■

Medieval Engineers
A legutóbbi Medieval Engineers cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!