Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WWE Immortals iOS-re és Androidra

Pankrációs játék a Mortal Kombat fejlesztőitől.

2015.01.18. 11:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A NetherRealm Studios nevét mindenki a Mortal Kombat sorozat feltámasztásával, esetleg az Injustice: Gods Among Us szuperhőseivel köti össze. Pedig a stúdió korábban már próbálkozott a hordozható eszközökön is maradandót alkotni, nekik köszönhetjük a Batman Arkham City Lockdown címet viselő alkotást is. Bár a stúdió kapacitásának jelentős részét a Mortal Kombat X köti lesz, a hírek szerint fut egy másik projekt is, amely a WWE Immortals címet viseli és kizárólag iOS-re és Androidra érhető el. A címből már kitalálható, hogy a pankráció világa köszön vissza a telefonokról és táblagépekről, de egy picit azért megcsavarták a dolgot. A harcosokat ugyanis egy sajátos fantasy világba ültetik át, ahol háromfős csapatok küzdenek meg egymással. Összesen 25 harcos került a játékba, akik között a sportág legnagyobb jelenkori alakjait is megtaláljuk. Minden karakter (néhány kivétellel) két változatban is megtalálható, hiszen vannak, akik például ősi druida harcosként is megjelennek. Bár a játék alapvetően ingyenes, valódi pénzért (vagy a játékban gyűjthető kreditért) további karaktereket és power upokat vásárolhatunk. Emellett a hasonló játékokban már régóta megtalálható energialimit is jelen van, vagyis a csaták elfogyasztják az energiánkat, így néhány után várnunk kell, míg az újratöltődik.
A WWE Immortals már most elérhető az iTunes kínálatában, valamint a Google Play áruházában. ■

hozzászólások (2)

bollokr
bollokr 2015.01.21. 08:10
Lélektelen szemét.Ezzel a két szóval tudnám ezt a szörny krehálmányt jellemezni. Már unalmas a sima WWE?Sebaj,turbózzuk fel kicsit,és csináljunk belőle gagyi Mortal Kombatot!.A 10 évesek úgy is zabálják majd...
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 10:26
Kipróbáltam a játékot. Nem igazán nyerte el a tetszésemet. A rendszer 1-1ben ugyan az mint az Injustice: Gods Amoung Us-ban, csak rosszabb felbontásban, noname karakterekkel akiket holywoodi színészek ihlettek, és béna hangokkal.A menüt az átvezetőt és a zenét leszámítva elég gyenge hatást kelt. Nem értem minek adnak ki egy ilyen játékot. Anno a Blood and Glory megcsinálta az alap harcos játékot ami szerintem máig lenyomja ezeket az újabb rókabőröket. Az Injusticet megértem hogy megjelent mert mégiscsak névrokon a konzoltársával, ráadásul eléggé népszerű hősökkel. De ez az immorals elég gyenge eresztés lett.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.