Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Jön a második World of Warships béta hétvége

Ezen a hétvégén az anyahajók is debütálnak a játékban.

2015.01.21. 14:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming bejelentette, hogy ezen a hétvégén, vagyis január 23-tól 25-ig tartják meg a World of Warships második béta hétvégéjét, az esemény pedig a Wings Over the Water címet kapta.
"A World of Warships első béta hétvégéje hatalmas siker volt. Egyértelmű igény mutatkozott a negyedik hajóosztályra, az anyahajókra. A rájuk jellemző egyedi stratégiai játékmenet kiegészítve a fejlődési rendszerrel, valamint az osztályok megjelenése gazdag új tartalmat nyújt majd a játékosoknak és a játékmenet új dimenzióját nyitja meg." - nyilatkozta Daniil Volkov a fejlesztés vezetője.
Az anyahajók révén már négyre emelkedett a játékban elérhető hajóosztályok száma, ráadásul az új hajók teljesen más játékmenetet is nyújtanak. Hajóinkról háromféle repülőrajt indíthatunk a cirkálók, rombolók, csatahajók és esetleg más anyahajók ellen: vadászrepülőket, zuhanó bombázókat és torpedóvető repülőket. Mind az amerikai, mind a japán oldalon felbukkannak majd legendás hajók is, mint a Pensacola, a Fletcher, vagy épp a Nagato és a Yamato. Az új teszt során debütálnak az osztályok, vagy divíziók, ami tulajdonképpen a barátainkkal együtt alakított csapatokat takarja. Így két társunk oldalán mérkőzhetünk meg más kapitányok ellen. További részleteket a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol a bétához is lehet majd csatlakozni. ■

World of Warships
A legutóbbi World of Warships cikkek, hírek

hozzászólások (4)

bollokr
bollokr 2015.01.22. 14:16
Emberek,semmi komment?Mivan,itt mindenki csak FPS drukker? WOT franchise 100 millió regisztrált felhasználónál tart.Ez azért már jelent valamit,ha jön a csatahajós béta holnap.
ivanova36
ivanova36 2015.01.22. 14:58
Attól hogy van x millió regisztráció, még nem jelent semmit :) max könnyű beregisztrálni és jó eséllyel nem havidíjas :D

De a tárgyra térve: hurrá jön, már várom, de a hétvégén családi program miatt nem lesz időm kipróbálni, így marad a megjelenésig vagy a köv szabad hétvégére a várakozás.

A fejlesztői videók melyek a hajóosztályokat mutatta be érdekesek voltak, de majd kiderül élesben tényleg lesz-e akkora különbség a cirkálók és rombolók között mint azt a videóban előadták. Vagy hogy az anyahajók tényleg beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket.
bollokr
bollokr 2015.01.22. 16:38
Ha egyszerű paraszti ésszel nézem,hogy míg a WOT pályákon,fa bokor,ház,minden egyes kütyü,amin átmész helyet kíván magának,addig a nyílt óceánon,csak a víz,a repülőkés a robbanások az amire igazán hangsúlyt kell fektetni.
Szerintem a videó közel valósághű képet ad a játékról.Majd ha tesztelted,írd meg,mit adott
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 23:31
Már várom, eddig csak a World of Tanks-el volt szerencsém játszani. Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, hogy ne legyen kicsit sem megunható a játék, hiszen a hajókon és a kék tengeren kívül, valóban nem sok látvány tárul elénk :)
De a Wargamings mindig is értette a dolgát
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.