Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Megint mozgásban a Call of Duty: Advanced Warfare Exo Zombies

A jövő héten megjelenő Havoc DLC-vel debütál az új játékmód.

2015.01.21. 15:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új trailerrel jelentkezett a Call of Duty: Advanced Warfare zombis játékmódja, az Exo Zombies. Természetesen a játékmód lényege a World at War óta alig változott, most is a minél hosszabb ideig tartó túlélés a cél a zombik egyre erősödő hullámaival szemben. Ahogy a sorozat korábbi részeiben is, így most is számíthatunk igazi hollywoodi sztárok felbukkanására, ezúttal John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és John Bernthal köszön be egy kis lövöldözésre. A Havoc DLC január 27-én jelenik meg első körben kizárólag Xbox 360-ra és Xbox One-ra, hogy némi késéssel kövessék őket a PC-s, PlayStation 3-as és PlayStation 4-es kiadások is. ■

hozzászólások (15)

DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 16:42
Fuu ennyire nem vagyok már benne a témában, mert elég régen játszottam vele. De természetesen II.vh . Szerintem az egyik leghangulatosabb rész lett!
totyak
totyak 2015.01.21. 19:16
Engem már rég nem nyűgöz le a CoD, ami persze lehet, hogy az én hibám, de az, hogy a zombi témát mindenbe megpróbálják beleerőltetni, az számomra már egyenesen dühítő.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 22:44
Lenyűgözni engem se nyűgöz le cseppet sem. De arra pont jó hogy alkalom adtán osztott képernyőn letoljunk pár feladatot/küldetést.
Sajnos MW1 óta nem lépett előre a széria. De igazából nem is nagyon tud hova lépni és nem is nagyon kell neki, mert akik szeretik (elég nagy tábora van) azok tudják mit fognak kapni és nem is várnak többet a játéktól.
bollokr
bollokr 2015.01.22. 14:04
Totyaknak megint igazat kell adjak.Olyan témákat adnak el zombis verziókban,amitől agyf@szt kapok.RDR Undead Nightm,kötelező ,vagy Sniper vica verziója alapban kínálja a játékot látva...Már alig várom a Litle Big Planet,vagy a Sims,és az én kicsi pónim,cuki zombi verzióját is...
hudekira
hudekira 2015.01.22. 15:40
hatás vadász trailer az már biztos :D
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.