Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mentsd meg a fényt az Izle-ben

Nyílt világú akció-kalandjáték készül szerepjátékos elemekkel fűszerezve.

2015.01.23. 13:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új játékon dolgozik az Area Effect csapata. A stúdióra korábban is a meglehetősen egyedi játékmenettel és főleg látványvilággal rendelkező játékok voltak jellemzőek és nem lesz ez másként az Izle esetében sem. Egy szerepjátékos elemekkel megtűzdelt akció-kalandjátékról van szó, amelyben a játékosok elsődleges feladata lesz megteremteni saját világukat. A véletlenszerűen generált szigetek mindegyike teljesen egyedi lesz, felfedezésük szintén a játékosokra vár. A különböző képességeknek és elemeknek köszönhetően egyedül a játékosokon múlik, hogy milyen karaktereket és kasztokat hoznak létre. Ugyanakkor megteremtett világunkat meg is kell majd védenünk a sötétség erőitől, különben hamar az enyészeté lehet.
A játék egyelőre alfa állapotban jár, de már ehhez is lehet csatlakozni a hivatalos oldalon keresztül, ahol a történetről és a játékmenetről is bővebben olvashattok. A tervek között a PC-s mellett, PlayStation 3 és 4, Xbox 360 és One, valamint Wii U változatok is szerepelnek, de ezek biztos elkészítéséhez tavasszal Kickstarter kampányt is indítani fognak a készítők. ■

hozzászólások (8)

totyak
totyak 2015.01.23. 15:58
Nekem kifejezetten tetszik a játék kinézete, meg aztán vegyétek figyelembe, hogy ez még csak alfa. Mondjuk azért nem kicsit vehetők észre a játékban Minecraft-os nyúlások.
semzu
semzu 2015.01.23. 17:00
Szeretem a művészi megoldásokat a játékokban (ha már szóba jött Picasso :D ), az egyedi atmoszféra sokat dob egy néhány küldetésből álló free game-en is. Kíváncsi leszek rá! :)
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.24. 00:23
Nekem az jutott először eszembe a játékról, amikor megjelentek az első ilyen 3D-s pokémon játékok PC-re. Az nézett ki ugyan így, de nagyon érződött rajta, hogy egyszerűen nem tudják megtölteni annyi tartalommal a játékot, hogy az 3 dimenziós mozgást igényeljen. És ezért unalmas és gyenge volt.
Személy szerint imádom a Pokémon sorozatot, de ezeket a 3Ds PC gyártmányokat sosem szerettem emiatt.
totyak
totyak 2015.01.25. 11:12
Ahogy a hírt elolvastam, szerintem itt nem lesz probléma a játéktér tartalommal való megtöltése. A grafika meg olyan rajzfilmes, mindig próbálkoznak valamivel a fejlesztők, hogy ne egy kaptafára menjenek a játékok. Legalább lehet reménykedni, hogy nem zabálja fel az erőforrásokat, mert annyira nem szép.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.25. 12:58
Az erőforrás zabálás mértéke sok esetben nem a "szépségen" múlik, hanem a modellrészletességen, látótávolság-beállításon és a tartalom rossz optimalizációján.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.