Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light kooperatív trailer

Barátainkkal együtt is kalandozhatunk majd Harran városában.

2015.01.25. 15:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak két nap és megjelenik a Dying Light, a Techland legújabb játéka. Ez - mint a napokban kiderült - egyelőre csak a digitális változatra érvényes, mivel a dobozos kiadás premierje február 27-re csúszott. A fejlesztők a napokban a lehető legmagasabbra szerették volna feltornázni a rajongók várakozását, ezért egyre másra mutatták be a videókat és árultak el újabb és újabb részleteket a játékról. Az alábbi trailer is a napokban érkezett és a játék kooperatív módjához igyekszik egy kis kedvet csinálni. Harran városában ugyanis nem csak egyedül, hanem akár három barátunk oldalán is harcolhatunk a túlélésért. A videóban négy fejlesztő ült össze egy kis közös csatára, hogy megvillantsanak egy keveset túlélő készségeikből . ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (25)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 17:52
Ezzel csak az a gond, hogyha nem vagy független játékfejlesztő, akkor ha a munkáltatód azt mondja, hogy ő űrnácis zombi pokemonokat akar ellenfélnek, akkor nem nagyon lehet kreatív értelemben tenni ellene (vagy de és általában innen születnek a "creative differences" indokos elválások :-) ).
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.29. 00:21
Tudtommal ez úgy működik, hogy a stúdiók kitalálnak valamit, házalnak több kiadónál támogatásért és azért, hogy a kiadási teendőket elvégezzék. Ha a projekt tetszetős a kiadónak, akkor nyomják bele a pénzt, ha nem, elzavarják őket, vagy esetlegesen beleszólást kérnek a projektbe. Azért ez nem úgy van, hogy a kiadó mondja meg, hogy mit csináljon a stúdió tudtommal, de lehet én gondolom rosszul.
thri77
thri77 2015.01.29. 00:31
Ez max a független stúdióknál van így. Akik szerződésben vannak valamelyik kiadóval, vagy valamelyik "gépezet" részei, azokra simán kiosztják, hogy "Ti, most szépen ezt csináljátok majd 2 évig". Szóval van ilyen is, olyan is.
jawsika
jawsika 2015.01.29. 01:52
Sziasztok. Tudom, google a barátom, de fáradt vagyok megnézni. Ebben a játékban a co-op mit takar? Co-op kampányt, vagy mit?

Köszönöm a választ :)
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.29. 02:50
Röviden coopban lehet tolni a kampányt, küldetéseket + mindenféle challange-t. Szóval kb minden módnak meg van a coop variánsa.
Ja és nem össze keverendő az osztott képernyős coopal mert ez nem az, ez online coop.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.