Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Negyed óra The Witcher 3: Wild Hunt

Nézd meg a játék tegnapi élő közvetítésének teljes anyagát.

2015.01.27. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED tegnap este élő közvetítést tartott, amelynek témája nem is lehetett más, mint májusban érkező The Witcher 3: Wild Hunt. Ha tegnap lemaradtatok az eddig még nem látott jeleneteket tartalmazó negyedórás bemutatóról, most teljes egészében megnézhetitek lent. A látványról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, mind a környezet, mind a karakterek a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. A szereplők haját és az állatok bundáját PC-n (a bemutató ezen a platformon tartották) az Nvidia HairWorks technológiája kelti életre, amely könnyen versenyre kelhet az AMD TressFX megoldásával. De ez csak egyike a felhasznált technológiáknak, amelyek talán az eddigi legszebb játékká varázsolják a The Witcher 3-at. A környezetre is nagyon odafigyelnek a készítők, a víz nagyon meggyőző, az árnyékok valósághűek, a textúrák is tűélesnek tűnnek. Ám mindez mit sem érne, ha az összhatás nem lenne magával ragadó, márpedig a The Witcher 3 világa - legalábbis a bemutató tanúsága szerint - csordultig van élettel, dolgukat végző parasztokkal, vadállatokkal és persze szörnyekkel. Hogy a konzolos változatokról is essen szó, a napokban a német Gamestar magazin tüzetesebben is megvizsgálhatta a három kiadást és következő megállapításra jutottak:
"A konzolos párbajt a PlayStation 4 nyeri, egyértelműen előrébb jár grafika terén. A textúrák ugyan némileg elmosódottabb a PC-s változat magas beállításaihoz képest, de a TV-k normális távolsága miatt ez nehezen észrevehető. A The Witcher PlayStation 4-en 1080p-s felbontáson fut, de csak 30 fps-sel, ami minket nem zavart. Xbox One-on szintén 30 fps-sel fut Geralt kalandja, de már csak 900p-s felbontáson, a textúrák pedig a PlayStation 4-hez képest is elmosódottabbak."
A The Witcher 3: Wild Hunt tehát várhatóan az egekbe emelheti a lécet grafika terén. Ráadásul a fejlesztőknek még van néhány hónapjuk elvégezni az utolsó finomításokat is, mivel a megjelenésre csak május 19-én kerül sor. ■

hozzászólások (7)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 20:03
Mikor először megállították a játékmenetet, hogy kommentáljanak néhány releváns gondolatot, egy pillanatig azt hittem, a nagyszámú csatlakozás miatt megszakadt az adás. :-D Aztán egyből rá is döbbentem, hogy akkor a beszédet se hallanám.

Mialatt tartott a demózás, zavart a sok troll a chatfalon, elég kevés értelmes kérdést láttam a folyamban. A végét már nem láttam (el kellett menni boltba), így nem tudom, hogy a hivatalos kérdés-felelet mennyire volt előre felolvasott és megválaszolt vagy ad-hoc chatfalas (utóbbit az előzmények tükrében ki is zárnám).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 20:07
Most végignéztem ezt a kommentár nélküli videót, a végén nagyon ismerős volt egy szinkronhang, utánanéztem és basszus CHARLES DANCE szinkronizálja Emhyr-t. Ez a felismerés nekem még új volt, így ütött is. :love:
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 20:29
Már a Sword of Destiny trailernél is lehetett őt hallani. Személy szerint én már ott rájöttem, hogy Charles Dance lesz a szinkronhangja. Örültem is, hogy ilyen minőségi szinkront kap 1-2 karakter :)
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 22:06
Egyszerűen nem tudom kivárni a játékot! :S
Megvan az összes része, mint játék és mint könyv formájában is!!!
Rengetegszer kijátszottam már, az összes lehetséges módon. Az egyik legjobb játék lesz, ez tuti.
Fantasztikus.
Mi a véleményetek? Szerintetek is a kategóriájának a legjobbja lesz?
AdranW
AdranW 2015.02.08. 22:47
Jónak biztosan jó lesz. Csak remélhetőleg ne legyen bugos:D.
Egy kijátszást megér az tuti, mert a karakterek és történet nagyon erős ebben a szériában.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.