Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Lucius II: The Prophecy

A gonosz kisfiú története stílusosan péntek 13-án jelenik meg.

2015.01.28. 12:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játék volt a 2012-ben megjelent Lucius. Egy kisfiú bőrébe bújhattunk, aki egy gazdag és befolyásos családba született. Ám idővel rájön, hogy ő nem más, mint a sátán gyermeke, akinek így nem is lehet más a küldetése, mint a pusztítás. Neki is lát módszeresen végezni a családtagokkal és a kiszolgáló személyzettel. Bár az alapötlet jó és ritka volt, sajnos a kivitelezésre már ez nem mondható el, rengeteg hiba és középszerű megoldás jellemezte a játékot.
A fejlesztők mégis láttak elég potenciált benne, hogy tavaly nyáron bejelentsék, készül a folytatás, a Lucius II: The Prophecy. Az új játékban már sokkal nagyobb játszóteret kapunk, hiszen egy kórház és a közeli falu is arra vár, hogy vérfürdőt rendezzünk benne. A játékmenet is sok elemében megújul, sokkal változatosabb és durvább csapdákat eszelhetünk ki és készíthetünk el, segítségükkel pedig száznál is több áldozatot szedhetünk.
A fejlesztők a napokban pontos megjelenési dátummal is ellátták alkotásukat, választásuk február 13-ra esett. Ez nem is véletlen, hiszen e nap épp péntekre esik... ■

Lucius II: The Prophecy
A legutóbbi Lucius II: The Prophecy cikkek, hírek

hozzászólások (11)

jeszkar
jeszkar 2015.01.28. 20:46
Igen, a koncepció nekem is tetszett, meg őszintén a horrorfilm kedvelők találnak benne egy-két jó halál jelenetet, de például az utolsó "csatában" már a hajamat téptem (hozzád érnek, meghalsz, és szemből rohannak feléd egy zsákutcában).
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 21:08
És mi a megoldás? Valahogy meg kell próbálni kikerülni őket? :-)
totyak
totyak 2015.01.28. 21:11
Ennek második részt készíteni kész idő és pénzpazarlás. Rettentő gyenge volt az első rész, pedig sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.
jeszkar
jeszkar 2015.01.28. 22:19
Ha jól rémlik, lőni őket és reménykedni, hogy a földre esnek a lövésed hatására (+reménykedni, hogy a másik is földre esik, mielőtt az első föl kell.) Igen, lőni, a játéknak a végére teljesen elborult az agya.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 09:01
Ahhoz képest, hogy a "véletlen balesetek megtörténnek"-féle gyilkolási móddal kell operálni, eléggé átesik a végére ló túlsó oldalára valóban. :-D

Néhány sör után neki kellene esni, úgy biztos nagy móka lenne. :-D:-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.