Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Woolfe: The Red Hood Diaries Woolfe: The Red Hood Diaries

Early Accessen a Woolfe: The Red Hood Diaries

Piroskát ezúttal egy akció-platformerben láthatjuk viszont.

2015.01.28. 16:58 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Piroska és a farkas klasszikus mese hősei sokszor, sokféleképpen felbukkantak már játékokban, gondoljunk csak a The Wolf Among Usra vagy a Crytek tavaly bejelentett MOBÁ-jára, az Arena of Fate-re. Az elmúlt több mint tíz évben leginkább böngészős játékokon dolgozó belga GRIN Studios (nem tévesztendőek össze a többek közt a Bandits: Phoenix Risingot készítő svéd Grinnel, ők 2009-ben tönkrementek) első PC-s alkotásában Piroska kapja a főszerepet, azonban nem igazán a meséből ismert sztori elevenedik meg ezúttal se képernyőnkön. A Woolfe: The Red Hood Diaries története szerint Piroska édesapja B.B. Woolfe gyárában dolgozott, míg munkahelyi baleset nem érte - legalábbis a családnak ezt mondták. Négy évvel később a felcseperedő, árvány maradt lány úgy dönt, kezébe veszi a dolgokat, és maga nyomozza ki, mi is történt apjával. Mindezt egy 2,5D-s platformjáték keretein belül tehetjük meg a főhőst irányítva, aki amellett, hogy ugrál az oldalra scrollozódó pályákon, fejszéjével csaphatja szét támadóit (szintén főleg mesékből ismert lényeket, mint például ólomkatonákat, gonosz farkasokat, félelmetes tündéreket), míg el nem jut a fő ellenségig, B.B. Woolfe-hoz. Az ellenfelek mellett különböző feladványok is megnehezítik majd a továbbjutást.
A Woolfe: The Red Hood Diaries március 17-én jelenik meg, azonban a Steam Early Access keretében már most is megvásárolható 9,99 eurós áron. Augusztusban folytatás is várható hozzá, az év végéig pedig várhatóan PS4-re és X1-re is megjelenik a játék. ■

előző
következő
Early Accessen a Woolfe: The Red Hood Diaries
Early Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood DiariesEarly Accessen a Woolfe: The Red Hood Diaries
Woolfe: The Red Hood Diaries
A legutóbbi Woolfe: The Red Hood Diaries cikkek, hírek

hozzászólások (13)

thri77
thri77 2015.01.29. 10:08
Most nem feltétlenül játékfeldolgozásról van szó, hanem hogy úgy általában hányszor nyúltak már hozzá mindenféle ágat figyelembe véve. Tessék eredeti ötletet, világot kiagyalni és azt megcsinálni.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 10:56
Azért egy ilyen típusú feldolgozással szerintem kevés embernek lenne baja. :-P

Játékterületen nincs nagy lista, tartom magam ahhoz, hogy a kreatív továbbgondolásokkal (vaskatonák, a "farkas" valójában csak egy Woolfe nevű kapitalista iparmágnás, a sztori sem a nagymama megmentéséről, hanem az apuka halálkörülményeinek felgöngyölítéséről szól) nincs komolyabb baj.
ivanova36
ivanova36 2015.01.29. 11:21
lásd: Egyszer volt sorozat Piroskás részét :D
semzu
semzu 2015.01.29. 11:27
SolidSnakeGH:

Igaz, ami igaz így elsőre szórakoztatónak tűnik a játék, de ha azt látom, hogy Piroska és farkas, akkor akaratlanul is eszembe jut a mozifilmes paletta, ami igazán mély nyomot hagyott bennem és nem pozitív értelemben.
Ennek ellenére, mint írtam mindenképpen ki fogom próbálni, mert azért megérdemli egy ilyen koncepcióval! ;)
Barthezz
Barthezz 2015.01.29. 19:04
A kissé beteg témát leszámítva tényleg elég tetszetősen néz ki. Ha megjelenik és jó véleményeket olvasok róla, adunk neki egy esélyt. ;-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.