Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Indiegogóra költözött a Street Tuning Evolution kampánya

Egy új videó is megjelent autónk összerakásáról.

2015.01.28. 17:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Kickstarteren kezdett nemrég gyűjtésbe az Invictus egy új játékhoz, a Street Legal Racing nyomába lépő Street Tuning Evolution fejlesztéséhez. A csapat azonban úgy döntött, hogy - elsősorban a PayPales fizetés hiánya miatt, amit fontosnak éreznek annak érdekében, hogy a világon mindenhonnan támogathassák projektjüket - átviszik a projektet egy másik közösségi finanszírozási site-ra, az Indiegogóra. Az új oldalon (illetve az alábbiakban) már videóban is belepillanthatunk a játékmenetbe, konkrétan autónk összerakásába és tuningolásába. Autónk összerakása után versenyezhetünk különböző módokon (pl. utcai futam, drift, drag), és online játéklehetőséget is kap a program. Az Invictus az Unreal Engine 4-et egészíti ki saját fizikai motorjával a játékhoz, a valósághoz minél jobban közelítő modellezés érdekében. ■


Street Tuning Evolution
A legutóbbi Street Tuning Evolution cikkek, hírek

hozzászólások (9)

Godzilla2
Godzilla2 2015.01.28. 22:59
A Street Legalok nagy kedvenceim voltak bár rengeteget kellett őket patchelni a játszhatóságért :) Erre is kíváncsi leszek (talán még finanszírozom is, bár ez a fizetésem függvénye :) )
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.28. 23:15
Remélem azért lesz benne komolyabb szerelés. Nem volt szerencsém a Street Legalokhoz, úgyhogy nincs alapom. De nekem az hiányozna, ha itt is csak rákattintással épülnének be az alkatrészek mint egy akármilyen autós játékban.
barack1
barack1 2015.01.29. 00:10
Jó kis zene van az első videóban. Valószínüleg a játék alatt is hasonló zene megy majd, amitől jó hangulata lesz a játéknak.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 09:25
Fejlesztési aggodalomra nincs ok, 2008-is a cég fő profilja az autós játékok voltak, így megmaradt még némi házon belüli tudás, ami miatt jól összejöhet ez.

A rizikó a kampány sikerességében rejlik. Bár 150.000 dollár a cél, ez azonban csak arra elegendő, hogy a játékot játszható állapotra hozzák, amibe aztán a közösség tud tartalmakat készíteni. Azonban egy teljes értékű játékhoz 500.000 dollár kellene, ezért gyerekcipő még az állapot.
totyak
totyak 2015.01.29. 17:28
Neked legyen igazad, bár szerintem így marad a végleges játékban is. De hogy pozitívat is mondjak, láttam már ennél pocsékabb autós játékot is.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.