25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Holnaptól érhető el az Alone in the Dark: Illumination privát bétája

Az előrendelők kaphatnak hozzáférést a fejlesztés alatt álló játékhoz.

Írta: Dino 10 hozzászólás

Az Atari megbízásából a PURE FPS csapat dolgozik a klasszikus Alone in the Dark horrorszéria legfrissebb epizódján, az Alone in the Dark: Illuminationön, A Virginia állambeli Lorwich-ben és környékén játszódó részben kooperatív módot is kapunk, amelyben négyféle hőssel (vadász, boszorka, pap és mérnök) közösen vághatunk neki a kalandoknak. A fejlesztés elérkezett a béta szakaszához, holnaptól pedig elérhető lesz a privát béta, mindazok számára, akik Steamen előrendelik a játékot.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Alone in the Dark: Illumination
  • Alone in the Dark: Illumination
  • Alone in the Dark: Illumination
  • Alone in the Dark: Illumination
  • Alone in the Dark: Illumination

Alone in the Dark: Illumination

Platform:

Fejlesztő: Pure FPS

Kiadó: Atari

Megjelenés: 2015.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

AdranW
AdranW [36]
Nem egészen, mert a left 4 dead az csak a coopra épített. Azért volt jó. Az első alone az nem hasonlított a left re felépítés terén.
Hamika95
Hamika95 [33]
Nem tűnik olyan jó játéknak, de nem elvetendő. Eléggé hasonlít a Left 4 Dead játékokhoz, legalábbis a játék felépítése. Szerintem adok neki egy esélyt.
Vélemények a Bétáról?
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH [806]
Nem egy varázsmegoldás, az biztos, de az eredeti AitD élénk színvilágához az passzolna talán leginkább. Mindenesetre osztom a véleményed, én is csak jó kezekben látnám nyugodtan, ha összejönne ez a projekt. Addig meg majd multizunk az Illumination-ben Edward és Emily ükunokáival :-D
thri77
thri77 [652]
Azert a cell shading nem csodaszer, sokan beleestek mar ebbe a csapdaba. De ez csak az en velemenyem. Inkabb azt szeretnem, ha nem nyulnanak mar hozza, eleget kapott mar szerencsetlen AitD. Vagy ha mar valaki megteszi, szedje mar ossze magat.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH [806]
Resident Evil Remastered is megállja a helyét, simán lenne igény egy hasonló AitD feldolgozásra szerintem. Grafikai stílust egy finomhangolt cell shadinggel könnyen lehetne rekreálni, a hangulat pedig már adott, azt csak újra át kell ültetni.

Nem lesz belőle nagy valószínűséggel semmi, de azért jó lenne, ha lenne, na. :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)