Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Megjelent a Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC-je

Természetesen egyelőre csak Xboxra érhető el a csomag.

2015.01.29. 09:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a Call of Duty játékok DLC-i első körben mindig Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelennek meg. Nem történt ez másként a Call of Duty: Advanced Warfare esetében sem, a napokban megérkezett az első letölthető tartalom, a Havoc. A DLC-től semmi meglepetést ne várjunk, a szokásos tartalommal érkezett: négy kompetitív pálya, valamint debütáltak az exozombik.
A négy pálya a Core, Urban, Sideshow és Drift neveket viselik és a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak. Visszatérnek a zombik is, akik ellen ismét kooperatív módban vehetjük fel a küzdelmet. A történet négy kezdő Atlas zsoldosról szól, akik mindenféle külső támogatás nélkül kénytelenek szembenézni az élőholtak seregeivel. A katonákat hollywoodi sztárok alakítják, mint John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és Jon Bernthal.
A Havoc tehát egyelőre csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra érhető el, a többi platformra néhány hetes késéssel jelenik meg. ■

hozzászólások (4)

Manta GT
Manta GT 2015.01.29. 09:49
Csak azt nem értem, hogy egy zombis játékban miért az van: "...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak. Miért nem inkább: "...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a SÍRparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak"?

Bocsánat, ez nagyon sz*r poén volt. :( Megyek, agyonverem és utána elásom magam egy gyalásóval. Aztán exhumálom magam és ettől exozombi leszek... és akkor nektek annyi! :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 10:51
"...a sivatagi erőműtől kezdve egészen a síparadicsomig sok különféle helyszínt feldolgoznak."

Én azt mondom, hogy inkább éljék ki itt a kreativitásukat, ha már úgyis zombis DLC-t kell kiadniuk (bocsánat, EXOzombis DLC-t). :-) A színészi gárda szimpatikus, kíváncsi vagyok hogy hangilag is hozzájárultak-e a művészek az autentikus élmény elérése érdekében. 8-)

Hülye viccel én is szolgálhatok:
- Nézd, egy élőhalott!
- Áhh, tegnap is pontyot ettem, elég lesz már.
barack1
barack1 2015.01.29. 11:26
"exozombi leszek... és akkor nektek annyi"

Úgy látom túl kevés a zombis játék. Még mindig nem tanultad meg, hogy az "ember vs zombi" harcot mindig az ember nyeri. :-D
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.29. 11:39
Ez vicces hogy itt írod, mert pont a CoD játékok azok ahol előbb vagy utóbb de meghalsz és a zombik nyernek, csupán arra megy ki a játék, hogy meddig éled túl.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.