Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

iPhone-on és iPaden tér vissza a Pro Pinball

Elsőként a Timeshock! pálya érhető el.

2015.01.29. 12:03 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az 1990-es évek egyik nagy flipperszériája volt az Empire Interactive kiadásában megjelent Pro Pinball sorozat. A Barnstorm Games ezek egyikét újította most fel, kizárólag iOS eszközökre, azaz iPhone-ra és iPadre. A Pro Pinball: Timeshock! asztal (amely amúgy a második volt a szériában, a The Web után) ingyen tölthető le, és egészen 30 millió pont eléréséig játszhatunk vele, utána 2,99 euróért Standard vagy 6,99 euróért Deluxe verzióra kell upgrade-elnünk, ha tovább szeretnénk lökdösni a golyót. A Deluxe verzióban olyan extrák találhatóak, mint az operátori menü, ahol az asztal paramétereit állíthatjuk, és levehetjük az asztal üvegfedelét is, a golyót szabadon mozgatva ujjunkkal. Pontszámunk természetesen nemzetközi ranglistára kerül, így eredményünket sok-sok más játékossal hasonlíthatjuk össze. Fotorealisztikus grafika vár, a pontmátrix kijelzőn rengeteg különböző animáció jelenik meg, és még a világítás erősségét is szabályozhatjuk, hogy jobban érvényesüljenek a virtuális asztalon lévő színes lámpák fényei. ■

hozzászólások (15)

thri77
thri77 2015.01.30. 13:55
Ezzel még szerintem nincs is nagy gond, a Star Wars borítós kommenteknél helytállóbb lenne ez a vélemény. :)
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 14:35
iPhone-on is ugyanez a helyzet. Szerintem célszerűbb egy ilyen játékot játszani telefonon, főleg, hogy a játék egyszerű irányítása miatt nem is lehetne megfelelőbb célplatform, mint ezek a hordozható készülékek. Meg még mindig jobb tableten, telefonon játszani, mint számítógépen billentyűzettel(persze itt is elérhető a kontrolleres megoldás, ami már nem rossz).
thri77
thri77 2015.01.30. 16:14
Szerintem kissé túl lett ragozva ez a téma, nem csoda, hogy egyesek mosolyognak a diskurzuson. Egy flipperről beszélünk, ami két (na jó, három) gombos irányítással bír. Bármivel jól lehet játszani. Anno Amigán simán billről nyomattam a Pinball Dreamset meg a Fantasiest és nem szitkozódtam magamban, sőt ma is ugyanúgy képes lennék vele íyg nyomulni.
TReiker
TReiker 2015.02.08. 12:08
Van ennek piaca a Zen flipperek mellett? Az Amigás játékok konverzióit még csak-csak megértem (nosztalgia), de a Pro Pinball sorozat nem volt különösebben kiemelkedő.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 13:45
Itt is inkább a nosztalgiafaktor dukál, Zennél már gyártásszerűen jönnek ki az újabbnál újabb táblák, amire nyilván nem fognak tudni versenyre kelni.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.