Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Coaster

Leépítés és új projekt a Frontier Developmentsnél

Az Elite: Dangerous fejlesztői új játéka a Coaster Park Tycoon lesz.

2015.01.31. 11:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mozgalmas időszakot él át az Elite: Dangerous fejlesztője, a Frontier Developments. Az űrhajós játék hosszú fejlesztés után bő egy hónappal ezelőtt jelent meg, de természetesen ezt követően sem állt le a játék támogatása. Emellett pedig több projekt is fut a stúdiónál, amelyek közül a ScreamRide kizárólag Xbox 360-ra és Xbox One-ra fog megjelenni márciusban. Ahogy az a napokban kiderült, a stúdió komolyabban is szeretne foglalkozni a vidámparkos, hullámvasutas témával, ezért belefogtak a Coaster Park Tycoon fejlesztésébe is, amely már PC-re fog elkészülni, de egyelőre nem árultak el további részleteket. Voltak viszont negatív változások is a csapat háza táján, ugyanis bezárt a kanadai részleg, valamint megváltak 15 munkatársuktól. A csapat mostantól 266 fővel dolgozik tovább, az elbocsátásokról pedig csak annyit mondtak, hogy a két fő projekt (az Elite: Dangerous és a Coaster Park Tycoon) munkálatai ezt követelték meg. ■

Planet Coaster
A legutóbbi Planet Coaster cikkek, hírek

hozzászólások (12)

thri77
thri77 2015.02.01. 14:24
Is-is. Pl a teszterek rendszerint repulnek a projekt vegen, mert fejlesztes eljen nincs rajuk annyira szukseg.
totyak
totyak 2015.02.01. 14:29
Egy-egy projekt előtt ugye felvesznek pluszba pár embert az alap csapaton kívül, sokszor lehet látni ilyen hirdetéseket. Szerintem velük eleve olyan szerződés van kötve, hogy a projekt végén búcsúznak, bármilyen posztot is töltenek be. Nyilván ők a melósok lesznek, nem a vezetők. Nem hiszem, hogy ez problémát jelentene nekik. A csapatnak meg gazdasági okokból nyilván nem mindegy hányan vannak. Szerintem nem kell ezt a leépítést túlragozni, azok mennek el, akik csak az adott projekt miatt érkeztek.
thri77
thri77 2015.02.01. 15:04
Ez nem feltétlenül így van. Nagyon függ a cégtől, de lokációtól is. Angliában pl. szinte csak szerződéssel kapsz gamedev melót (és általában fél, max egy évre), akármilyen posztban is vagy. Általános, hogy az emberek vándorolnak a project végén, még akkor is, ha meg voltak elégedve velük. Pár studiónál viszont máshogy van, meg itt Kelet-Európában. Itt viszont (legalábbis itthon) meg az a gond, hogy egyre másra csődölnek be és szűnnek meg a cégek.
TReiker
TReiker 2015.02.08. 12:01
A Frontier még a leépítéssel is hatalmas (létszámú) cég maradt.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 13:43
266 fő nem számít annyira hatalmasnak, az indie vs. multivállalat skálán nézve. Egyelőre ezzel a létszámmal is megvan egyfajta stabilitás, de volt már példa nagyobb bukásra is.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.