Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Killing Floor 2

Véráztatta Killing Floor 2 képek

Új belezős képekkel frissült a játék galériája.

2015.02.02. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén még nem hallatott magáról a Tripwire Interactive tavaly bejelentett kooperatív horror-akciójátéka, a Killing Floor 2. Most azonban egy rakás új képpel törték meg a csendet a készítők. Az alábbi felvételek vérben és belsőségben bővelkednek, ám az is jól látszik rajtuk, hogy elvont szörnyekben és fura fegyverekben sem lesz hiány. A játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de tavaly decemberben kiderült, hogy PC mellett PlayStation 4-re is el fog készülni. ■

előző
következő
Véráztatta Killing Floor 2 képek
Véráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képek
Killing Floor 2
A legutóbbi Killing Floor 2 cikkek, hírek

hozzászólások (9)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 18:12
Fura, hogy eddig még nem jöttek a "már megint zombik" meg "ultraerőszakos játék" hozzászólások. :-) Jó kis trancsírhalmaznak ígérkezik, először megijedtem, hogy kötelező az UT2004 az első részhez, de mivel azóta kijött külön is, lehetséges, hogy a második résszel együtt egy Steam csomagajánlat esetén elgondolkozok a beszerzésén.
thri77
thri77 2015.02.02. 19:05
Ha netán nekem szól :), akkor ezzel semmi bajom. Nem fogok játszani vele, de össze sem hasonlítható a Hatreddel. De nem akarok sem offolni, sem századjára leírni ugyanazt, hogy nem a (önmagában) a gore-ral van a baj.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 20:11
Nem kizárólag neked szólt ;-), ha igen, akkor azt egy @thri77 mindig meg fogja előzni. :-)

A gore-on kívül valóban nincs köszönőviszonyban pl. a Hatreddel, de mondjuk a Left 4 Dead óta minden coop zombilövöldét ahhoz viszonyítja a gamertársadalom (még akkor is, ha a Killing Floor első része modként hamarabb jött ki, mint a L4D).
Christoph
Christoph 2015.02.03. 13:24
Mondanám, hogy "na mégegy" ha a KF nem előzte volna meg jóval a zombimániát. Arról nem a játék tehet, hogy az utóbbi időben unalomig rágták a témát mindenhol. Látva a rajongók mennyiségét, beleértve magamat is, az igény bőven megvan rá, remélem nem az első részt látjuk újra UE 4-es grafikával.
És tényleg ne hasonlítsuk a KF-et a Hatredhez, ami ha nagyon bugyuta módon is, de az emberiség túlélését, nem kiírtását tűzi a zászlajára :).
szogyenyi
szogyenyi 2015.02.05. 11:58
Még ha nem is fog elütni az első résztől, akkor is nagyon el fogok gondolkozni a megvásárlásán. A darabokra kaszabolással engem már meggyőztek.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.