Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban jön a Kholat

A Djatlov incidens témáját boncolgató horror pontos megjelenési dátumot kapott.

2015.02.03. 09:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak témája miatt is ígéretes alkotáson dolgozik az IMGN.PRO csapata. A Kholat ugyanis a konspirációs teóriák és rejtélyes történetek szerelmesei körében nagy népszerűségnek örvendő Djatlov hágói incidens témáját dolgozza fel. Mint ismert, az '50-es években egy csoport orosz egyetemista indult túrázni a hegyekbe, ám néhány nappal később holtan találták őket, de a halál okát és körülményeit mind a mai napig nem tudták megmagyarázni. A Kholat nem konkrétan az orosz egyetemisták útját dolgozza fel, a történet az incidens utáni években játszódik, nekünk pedig nem is lehet más a feladatunk, mint utánajárni az eseményeknek.
A fejlesztők a minap új trailerrel jelentkeztek, amelyben az incidens történetét mesélik el, valamint a video végén megtudhatjuk a játék pontos premierdátumát is. Eszerint a Kholat április 24-én fog megjelenni, de már most előrendelhetjük a hivatalos oldalon keresztül. Aki így tesz, a játék mellé kap egy digitális képregényt is, amely az előzményeket meséli el. ■

előző
következő
Áprilisban jön a Kholat
Áprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a Kholat
Kholat
A legutóbbi Kholat cikkek, hírek

hozzászólások (7)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.03. 13:24
Ahhoz azért jó pár tartalmat kellett volna lemodellezniük, hogy árnyalással játszva adják elő a trailert. :-) Lehet szebb lett volna a végeredmény, viszont ezekkel a fekete-fehér statikus képregényszerű rajzokkal legalább kevesebb munkájuk volt, a történetleíró jellegből adódóan pedig jó volt így előadva.
totyak
totyak 2015.02.03. 19:16
Pár hónapja olvastam erről az esetről egy igencsak hosszú írást, mindenféle belemagyarázásokkal, nyomok kutatásával. Persze megalapozott konklúzió nem lett. Érdekes téma egy játéknak. Igazából nem is tudtam, hogy készül ez a cím de így, hogy ismerem az előtörténetet, érdekes lehet a játék is.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.03. 21:41
Egészen eddig semmit sem hallottam erről a játékról. A témája és annak titokzatossága a halálesetek ügyében eléggé hívogató, az meg már hab a tortán, hogy nem tűnik rossznak a képek alapján sem :)
TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:40
Nagyon izgalmas téma, remek trailer... a játékot pedig meglátjuk... ha válaszokat ad, adjon frappánsakat.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:15
Jónak tűnik. Szeretem a rejtélyes játékokat. Ráadásul a történek is elég érdekes ahhoz, hogy leüljön az ember és hozzá kezdjen vele játszani.
Mellesleg szeretem a telet, és "hangulatosnak" ígérkezik. Mondjuk, ha kijátszom, lehet nem fogom szeretni a havas hegyvidékeket :D
De ez majd kiderül, ha megjelent a játék .
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.