Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Áprilisban jön a Kholat

A Djatlov incidens témáját boncolgató horror pontos megjelenési dátumot kapott.

2015.02.03. 09:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak témája miatt is ígéretes alkotáson dolgozik az IMGN.PRO csapata. A Kholat ugyanis a konspirációs teóriák és rejtélyes történetek szerelmesei körében nagy népszerűségnek örvendő Djatlov hágói incidens témáját dolgozza fel. Mint ismert, az '50-es években egy csoport orosz egyetemista indult túrázni a hegyekbe, ám néhány nappal később holtan találták őket, de a halál okát és körülményeit mind a mai napig nem tudták megmagyarázni. A Kholat nem konkrétan az orosz egyetemisták útját dolgozza fel, a történet az incidens utáni években játszódik, nekünk pedig nem is lehet más a feladatunk, mint utánajárni az eseményeknek.
A fejlesztők a minap új trailerrel jelentkeztek, amelyben az incidens történetét mesélik el, valamint a video végén megtudhatjuk a játék pontos premierdátumát is. Eszerint a Kholat április 24-én fog megjelenni, de már most előrendelhetjük a hivatalos oldalon keresztül. Aki így tesz, a játék mellé kap egy digitális képregényt is, amely az előzményeket meséli el. ■

előző
következő
Áprilisban jön a Kholat
Áprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a KholatÁprilisban jön a Kholat
Kholat
A legutóbbi Kholat cikkek, hírek

hozzászólások (7)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.03. 13:24
Ahhoz azért jó pár tartalmat kellett volna lemodellezniük, hogy árnyalással játszva adják elő a trailert. :-) Lehet szebb lett volna a végeredmény, viszont ezekkel a fekete-fehér statikus képregényszerű rajzokkal legalább kevesebb munkájuk volt, a történetleíró jellegből adódóan pedig jó volt így előadva.
totyak
totyak 2015.02.03. 19:16
Pár hónapja olvastam erről az esetről egy igencsak hosszú írást, mindenféle belemagyarázásokkal, nyomok kutatásával. Persze megalapozott konklúzió nem lett. Érdekes téma egy játéknak. Igazából nem is tudtam, hogy készül ez a cím de így, hogy ismerem az előtörténetet, érdekes lehet a játék is.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.03. 21:41
Egészen eddig semmit sem hallottam erről a játékról. A témája és annak titokzatossága a halálesetek ügyében eléggé hívogató, az meg már hab a tortán, hogy nem tűnik rossznak a képek alapján sem :)
TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:40
Nagyon izgalmas téma, remek trailer... a játékot pedig meglátjuk... ha válaszokat ad, adjon frappánsakat.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:15
Jónak tűnik. Szeretem a rejtélyes játékokat. Ráadásul a történek is elég érdekes ahhoz, hogy leüljön az ember és hozzá kezdjen vele játszani.
Mellesleg szeretem a telet, és "hangulatosnak" ígérkezik. Mondjuk, ha kijátszom, lehet nem fogom szeretni a havas hegyvidékeket :D
De ez majd kiderül, ha megjelent a játék .
további hírek

Sniper Elite 4 sztori trailer

Mi történt Olaszországban 1943-ban?

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.