Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Napokon belül megjelenik a Reverse Side

Mi is történt valójában az utolsó holdra szálláskor? Hát találtunk egy idegen űrhajót...

2015.02.06. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan újabb érdekes kalandjáték érkezik számítógépeinkre, február 9-én jelenik meg a Reverse Side. A játék a Holdra kalauzolja a játékosokat a nem is túl távoli jövőben. A történet még 1972-ben befejeződött Apollo program után veszi kezdetét, mivel az utolsó holdra lépő talált egy idegen űrhajót. Ezt persze mélyen elhallgatta a NASA, de az oroszok mégis megneszelik és 1976-ban ők is indítanak egy expedíciót, ami rá is bukkan a hajóra. Ettől kezdve a legszigorúbb titoktartás mellett évtizedeken keresztül építik saját kutatóállomásukat, ahová szinte hétköznapivá vált az utazás. Ugorva az időben egy keveset, a tényleges cselekmény 2023-ban indul, amikor minden kapcsolat megszakad a kutatóállomással. Útnak is indítanak egy felderítő csapatot, ám az ő kapszulájuk is szerencsétlenül landol, az egyetlen túlélő, Gregory Klimov pedig kénytelen egyedül szembenézni a Hold nem túl barátságos környezetével. Mi természetesen az ő szkafanderébe bújhatunk bele, hogy felvegyük a küzdelmet a nyílt űr dermesztő hidege ellen és igyekezzünk kideríteni, mi is történt a kutatóállomáson, miközben minden egyes lélegzetvétel fogyasztja az értékes oxigénkészletünket.
A játék tehát néhány napon belül elérhető lesz a Steam áruházán keresztül, a látványért - amely egész érdekesnek ígérkezik az alábbi képek és video alapján - az Unreal Engine negyedik generációja felel majd. ■

előző
következő
Napokon belül megjelenik a Reverse Side
Napokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse SideNapokon belül megjelenik a Reverse Side

hozzászólások (5)

ivanova36
ivanova36 2015.02.06. 16:11
Na ezt letesztelném. A legutóbbi ilyen orosz-usa balhé a holdon játék amivel játszottam az a Battlezone 1 volt :D
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.06. 23:47
Ha a gameplay funkciók tényleg támogatják ezt a fajta túlélő-mechanizmust, akkor már most vevő vagyok rá. :-)
thri77
thri77 2015.02.07. 12:06
Bejön a sztorija, meg a koncepció, még ha iszonyat banális is. Most, hogy a videót is láttam, kíváncsi leszek, hogy milyen játékot gyúrnak belőle, le tudna-e kötni. Kicsit a szintén készülő Adr1ftre emlékeztet (na és persze a Gravityre), valószínűleg az ürséta miatt.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.07. 12:10
Mondjuk itt is könnyen rosszul lehetnek az érzékenyebb emberek, mint anno a Gravity FPS-módban-pörgős jeleneténél.
ivanova36
ivanova36 2015.02.07. 22:12
Na igen, az Adr1ft a másik amit hasonló témában még várok. Viszont érdekes lehet majd ha tényleg támogatja a VR cuccokat. Más kérdés hogy felhasználói VR cucc mikor kerül forgalomba, és mennyiért.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.