Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Humble Bundle aktuális akciói

Az aktuális akcióban Star Wars játékok, a heti akcióban pedig különféle kalandjátékok kaptak helyet.

2015.02.06. 16:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új akcióval várja az adakozó kedvű játékosokat a Humble Bundle oldala. Új játékok kerültek a heti és a hagyományos akció kínálatába is. A Humble Weekly Bundle ezúttal a következő játékokat tartalmazza:

 • Broken Sword 1-2
 • Detective Grimoire
 • The Whispered World Special Edition

Ha e játékokért átlagosan legalább 4,47 dollárt kifizetünk, a következő további címek válnak elérhetővé:

 • A Golden Wake
 • Cognition: An Erica Reed Thriller GOTY
 • The Detail Episode 1

Amennyiben összesen legalább 10 dollárt elköltünk, feloldjuk a Broken Sword 5-öt is. A vásárlók minden megvásárolt játék mellé megkapják azok zenei albumát is. Az ajánlat még bő hat napig érvényes.
A heti akció mellett tehát új játékok kerültek a Humble Bundle hagyományos akciójába is. Ezúttal a Star Warshoz kapcsolódó címek közül lehet válogatni:

 • Star Wars: Dark Forces
 • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
 • Star Wars Knights of the Old Republic

Ha a fenti címekért átlagosan legalább 11,47 dollárt elköltünk, a következő játékokat is feloldjuk:

 • Star Wars Battlefront II
 • Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
 • Star Wars Republic Commando

Végül, ha legalább 12 dollárt kifizetünk, az alábbi három játék is elérhetővé válik:

 • Star Wars Empire At War: Gold Pack
 • Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
 • Star Wars The Force Unleashed II

Az akció még bő tizenegy napig érvényes. ■

hozzászólások (14)

TReiker
TReiker 2015.02.07. 23:22
Valószínűleg nekem oltári nagy mázlim van azzal, hogy régi vágású játékos vagyok, és a fizikai adathordozókat jobban kedvelem, mint a digitális kópiákat, mert a gatyám rámenne a sok akcióra. :D
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 10:00
+1, én is sokkal jobban szeretem fizikailag a kezeim között és a polcaimon tudni a játékokat, látványilag is büszkébbé tesznek. :-) A 90-es évekből a mai napig tucatnyi eredeti dobozos játék pihen a szekrényem tetején, amik nagy részét a szülinapi/húsvéti zsebpénzből gyűjtöttem és vettem meg. :-) Mai napig örömmel tölt el, ha rájuk nézek, akkoriban bár több helyet foglaltak, mégis "prémiuimabb", igényesebb kiadásúak voltak a dobozos játékok. :love:
totyak
totyak 2015.02.08. 13:26
Az a baj, hogy ma már hiába veszel meg egy dobozos játékot, 90%, hogy valami online felületre be kel regisztrálnod. Innentől kezdve meg akár online is megveheted. Ettől függetlenül totál egyetértek, hogy a dobozos kiadás a nyerőbb, legalább is számomra is. Ha már kifizetem az árát, legalább hadd tapogassam meg, lapozzam át a papírjait.
Christoph
Christoph 2015.02.08. 13:29
Nekem is jobban tetszenek a lemezes játékaim, mint a steam könyvátram, de azért van az előbbinek jócskán árnyoldala is. Nem is kell réginek lennie a játéknak és már csak dísz, mert az új op. rendszereken nem fut. Ott van pl. a tényleg szép kiadású Witcher 2, amit nem tudok elindítani csak neten keresztül, de úgy meg 9 gigás packot akar letölteni, ami 10 óra alatt jönne le a szerver lassúsága miatt... na így a gog-os verziót használom, ami egyrészt ingyen megszerezhető volt egyszer, másrészt meg voltak olyan korrektek, hogy a dobozos kódot elfogadja (a steam nem fogadja el...)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 13:53
Ezzel abszolút szomorúan egyetértek, rengeteg fejlődés volt és van az informatikában, aminek sajnálatos velejárója, hogy az outdated szoftverek ritkán futtathatók natívan az újabb rendszereken, ilyenkor pedig ha nincs meg a régi gép/OS, akkor marad a remény a GoG-ban/Steamben vagy a kompatibilitási üzemmódban.

Az egyik ágazati kolléga alkalmazza azt a stratégiát, hogy új gép vételénél mindig megtartja a régit is a régi OS-sel, így ez a fajta probléma nála könnyen ki van küszöbölve. Egyik gépe pl. olyan régi architektúra már, amin pl. a klasszikus Duke Nukem trilógia fut hajszálpontosan ugyanolyan hardveres és szoftveres infrastruktúra mellett, mint annak idején a megjelenéskor.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.