Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

PlayStation 4 játék - a kvízbe jutottak listája

Megvan a kvízjáték négy résztvevője - egyikük a hónap végére egy limitált PS4 tulajdonosa lesz!

2015.02.10. 16:39 | szerző: Dino | kategória: Dome

Eltelt a három hét, valószínűleg mindenki izgatottan várja, hogy mi lett a jubileumi PlayStation 4-ért folyó versengés eredménye. Ahogy a játékszabályhoz tartozó hozzászólások között írtuk már, köszönjük szépen mindenkinek a részvételt, és a leginkább pozitív visszajelzéseket is: úgy érezzük, ha nem is tökéletes, de megfelelően összetett és izgalmas játék van a hátunk - és a hátatok - mögött. A maximális 10 pontot 7 olvasónknak sikerült összegyűjtenie, az előzetesen jelzett szabályok értelmében köztük hozzászólásaik száma alapján kerül ki az első három döntős, mégpedig:

  • SolidSnakeGH (727 hozzászólás)
  • thri77 (582 hozzászólás)
  • totyak (300 hozzászólás)

Ahogy ígértük, a negyedik résztvevőt a 2010. előtt regisztráltak közül a legtöbb pontot elérők közül választjuk ki (ugyanolyan módszerrel, mint a többieket), ez alapján a kvíz negyedik játékosa:

  • Barthezz (231 hozzászólás)

Gratulálunk mindannyiuknak! (Amúgy ugyanez az eredmény született volna akkor is, ha nincsenek kiemelve a régebben regisztráltak.)
10 pontot ért még el rajtuk kívül: balays82 (136), Lacroix89 (37) és CasualCrash (29).
9 pontja öt olvasónknak lett: RAI*DEN (1. hét 3. kérdését rontotta el), bollokr (3. hét 2. kérdése lett hibás), Sucee (nem írt a blogba), TReiker (3. hét 2. kérdés), Hamika95 (3. hét 2. kérdés).
A kvízre február 28-án, várhatóan délelőtt 11 órai kezdettel kerül sor, a Mesharray oktatótermében, a Nyugati téren. A részletekkel hamarosan jelentkezünk. ■

hozzászólások (91)

Barthezz
Barthezz 2015.03.31. 21:57
A teljes videot a PS Allstar játékkal nem kapjuk meg? :-D

Amúgy most jut eszembe, hogy a pólóért még nem mentem be. Mostanában elkerülöm a Moszkva teret, amióta egyre jobban feltúrják és már a 4-6-os sem jár, de ha vmennyire helyreáll a rend és nekem is kevesebb munkám lesz, akkor beugrom érte. ;-)
Dino
Dino 2015.03.31. 22:47
Barthezz: Sajnos az a rész egyáltalán nem sikerült (kb. ennyit tudtam menteni belőle). A lényeg benne volt (Overtime!!!) :D
A pólóval még türelmet kérek, igyekszem azt is mielőbb megoldani és utána szólok.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.04.01. 06:58
@Dino: Köszi a videót, egyből archiváltuk! ;-)

@Aribeth: köszi! :-) Az amerikai megjelenést talán még könnyebb volt megjegyezni az "eNoS lives"-kampányuknak köszönhetően, ahol is a piros e betű a "ready" szót takarta (red e), míg a NOS-ról idővel kiderült, hogy a Ninth of September-t szimbolizálja, ezzel felkészítve az amerikai közönséget, hogy 1995. szeptember 9-én érkezik a forradalom. :-)

Japánoknál az ügyfelek püfölték a boltrácsokat "1-2-3" ütemes kiáltásokkal, ami pedig ugye a december 3-i megjelenést hirdette 94-ben.

Az európai közönségnél viszont nem apelláltak ilyen ügyes marketingkampányra, ott asszem a S.A.P.S. reklámokkal indítottak, maga a PS márka addigra már ismertebb volt az E3-nak és a japán/amerikai megjelenéseknek hála.
Barthezz
Barthezz 2015.04.01. 09:56
Jah jó, akkor nem is gond, hogy nem mentem még érte. :-D Így akkor ideálisan a póló elkészülte talán épp egybeesik majd a Moszkva tér picit jobb megközelíthetőségével és a munkahelyi hajrá elültével. :-P
Hofi
Hofi 2015.04.04. 16:26
Én 1 pontot se szereztem volna. Nekem a konzolok kínaiak :-D Olyanokat is csak boltban láttam, szerencsére jó messziről :-D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.