Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light season pass

A zombis játékhoz három DLC-t terveznek a fejlesztők, az első tegnap meg is érkezett.

2015.02.11. 12:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két héttel ezelőtt jelent meg a Techland legújabb játéka, a Dying Light. A fejlesztők követve napjaink hagyományait több DLC-t is terveznek a játékhoz, amelyeket a rajongók egyben, a season pass keretein belül is megvásárolhatnak. Összesen három csomag készül, amelyek a napokban pontos megjelenési dátumot is kaptak. Az első DLC, a Cuisine & Cargo tegnap óta elérhető, a következő csomag, az Ultimate Survivor Bundle márciusban, a harmadik, a The Bozak Horde pedig májusban jelenhet meg.
A Cuisine & Cargo két különösen kemény küldetéssel bővíti a játékot. Ezekben a járvány kirobbanása óta elzárt épületeket kell felfedeznünk, amelyekben természetesen nyüzsögnek a zombik. Az Ultimate Survivor Bundle új felszereléseket, fegyvereket és ruhákat, valamint négy speciális tervrajzot tartogat a játékosoknak. A The Bozak Horde a városi stadionba kalauzolja a túlélőket, ahol egyre keményebb zombikkal kell felvenniük a harcot.
A fejlesztők nem csak DLC-k formájában szeretné életben tartani a Dying Light népszerűségét. Elmondásuk szerint a premier óta eltelt időben máris milliók próbálták ki a Be the Zombie játékmódot, amelyben négy játékos a túlélők oldalán szállhat szembe egy ötödikkel, aki egy emberfeletti erőkkel bíró szuperzombi oszló bőrébe bújhat. A fejlesztők készítettek egy trailert, amelyben Maciej Binkowski ad tippeket a zombiként játszó játékosoknak. ■

előző
következő
Dying Light season pass
Dying Light season passDying Light season pass
Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.