Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Until Dawn

Újabb hangulatos Until Dawn trailer

Valentin nap alkalmából megmutatták a játék romantikus oldalát is...

2015.02.16. 17:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valamikor a nyáron jelenik meg a Supermassive Games új játéka, az Until Dawn. A játék eredetileg PlayStation Move-ra készült, ám a PS4 megjelenésével teljesen új koncepciót kapott, ami várhatóan sokkal sikeresebb is lesz az eredeti elképzeléseknél. A kivitelezés ugyanis nagyon erősen emlékeztet a jellegzetes tinihorror-filmekére, ahogy a történet is elég klisésnek ígérkezik (ami ettől még nem feltétlenül lesz rossz): adott egy csapat fiatal, akik egy hegyi menedékházban rekednek a hóviharban, ám ott egy őrült sorozatgyilkos tör rájuk és egyenként elkezdi levadászni őket. A szereplők között olyan hollywoodi sztárokat is találunk, mint Hayden Panettiere, a látvány pedig egészen pazarnak ígérkezik az eddigi trailerek alapján.
A fejlesztők a hétvégi Valentin nap alkalmából újabb kedvcsinálóval rukkoltak elő, amely a történet érzelmes oldalát mutatja be: szerelmes párok, akik egy kis romantikára vágynak... helyette pedig egy vérfürdő kellős közepén találják magukat. ■

Until Dawn
A legutóbbi Until Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (12)

balays82
balays82 2015.02.17. 11:02
A kettő azért valahol összefügg.:-) A lényeg, hogy amíg az első Move-os PS3-as bemutató alkalmával még nem igazán keltette fel az érdeklődésemet a játék, mostanra már azt gondolom, hogy premier vétel lesz belőle, a stílus és a téma miatt is.
GeryG
GeryG 2015.02.17. 11:24
Igaz, az eredeti koncepció annyira érdektelen volt számomra, hogy kb. a tavalyi újrabejelentésig nem is emlékeztem rá, hogy egyáltalán van ilyen projekt. :)
De ez így nálam is must have játék, csak győzzük kivárni. :) Az se érdekel, ha csak egy interaktív tinihorror mozi lesz.
Stroke31
Stroke31 2015.02.17. 12:26
@GeryG:

Én még bízom egy kicsit a Last Yearben. A hivatalos Péntek 13-tól nem várok sokat.
Amúgy két napja küldött a Last Year készítője egy e-mailt, amiben megemlíti, hogy a következő napokban megoldás születhet a problémára.
Aztán, hogy mégis mi lesz mindennek a vége? Azt legalább megígérte, hogy visszatéríti a pénzt az adakozóknak ha nem készül el a játék.
Én arra is gondolok, hogy egy teljesen más névvel és jelentős koncepció átalakítással fog megjelenni a játék.

"Hey everyone just a quick update and a huge thanks for the amount of support in the past couple days. It looks like things are going on the track of being resolved in the coming days! Also I just wanted to ask a quick favour to please refrain from emailing the lawyers or any of the people who filed this since we don’t want to anger them further. I should have redacted their email address but I just wanted to make it transparent. We don’t want to poke the bear!

James"
GeryG
GeryG 2015.02.17. 12:35
Neked legyen igazad, már ami a Last Yeart illeti, és rendbe jönnek a dolgai. Mint nagy P13 rajongó, akármilyen is lesz majd a játék, biztos adok neki egy méretes esélyt, aztán majd meglátjuk, hogy a '80-as évek színvonalát hozza-e vagy a 2009-es botrányosan rossz remake szintjét. :)
Stroke31
Stroke31 2015.02.17. 12:53
Én is szerettem a Péntek 13 sorozatot a halloweennel együtt. Hogy legyen valami idevágó kommentem is, várom az Until dawnt, de még mindig zavar a dolog, hogy a konzol exkluzív címeknél nem tudnak egy nyamvadt magyar feliratot sem a játék mellé pakolni, ha már elkérnek érte 17-20 ezer forintot. Így 2015-ben nem tartanám olyan nagyon nehezen kivitelezhető dolognak, főleg a Steam translation server létezése mellett.
Akár egy alacsony árú nyelvi dlc-ként is kiadhatnák a kisebb piacok nyelvéhez készített feliratokat, de nem úgy tűnik, hogy bármi is változna ezzel kapcsolatban a következő pár évben. Sajnos.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.