Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újra mozgásban a Worlds Adrift

A Bossa Studio új játékában mindenki ugyanabban a világban játszik majd.

2015.02.22. 12:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly decemberben jelentette be a Bossa Studio, hogy új játékon dolgoznak. A Surgeon Simulator és az I Am Bread után ismét egy különleges alkotáson törik a fejüket, ám a Worlds Adrift merőben más lesz előző játékaiktól. Ezúttal a többjátékos mód játssza a főszerepet, mindenki ugyanabban a hatalmas világban tevékenykedik majd. A hosszú távú tervek között regionális szerverek is szerepelnek, de ez egyelőre a jövő zenéje. Bár a hangsúly a többjátékos módon van, nem egy hagyományos MMO-t kell elképzelni, hiszen itt nem lesznek előre definiált küldetések, sem egyhelyben ácsorgó NPC-k, akiktől ezeket felvehetnénk. Ugyanígy nem lesznek különböző szintek sem, tényleg mindenki egy helyen játszhat. Cserében egy élő és lélegző világ várja, hogy felfedezzük, ami dugig lesz különféle állatokkal és növényekkel, amelyeknek meglesz a maga életciklusa. Lesznek felfedezésre váró romok és roncsok, de az egész világ a játékosok cselekedetei szerint fog változni és alakulni. A fejlesztők azt is kiemelték, hogy az egész világ alapját valós fizikai törvények alkotják majd.
A napokban új trailerrel jelentkezett a Worlds Adrift, amelyben két lebegő hajó megépítését és összecsapását nézhetjük végig. ■

Worlds Adrift
A legutóbbi Worlds Adrift cikkek, hírek

hozzászólások (3)

ivanova36
ivanova36 2015.02.22. 21:12
Semmivel sem tűnik többnek mint a mostanában készülő sandbox mmo-k melyek építésre helyezik a hangsúlyt. Pl Space Engineers, vagy annak a középkori változata a Medieval Engineers.
Pras
Pras 2015.02.22. 22:18
Többnek aligha, de másnak még tűnhet (például a Space Engineers azért mintha eléggé más megközelítést alkalmazna így ránézésre). :) Ha az menni fog, kielégítheti még az igényeket.
Én ezt inkább úgy fogom fel, hogy egy felkapott, viszonylag fiatal műfaj újabb címe. Ez még lehet jó is, rossz is - ha valaki magát a műfajt unja (mint én pl. a zombiáradatot), az érthető. :)
KRISZ46
KRISZ46 2015.02.23. 11:43
Egész jónak nézki :)
Bár valahogy nemtetszenek nekem a csak multis játékok. Ebbe pl: lehetne egy singli amibe gyakorolhatsz v felfedezhetsz v valami ilyesmire megoldás.
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.