Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér a Guitar Hero?

Egyes források szerint az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő, ám a végére teljesen leeresztő széria új részt kap.

2015.02.24. 20:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Guitar Hero igazi stílusteremtő alkotás volt, amely példátlan sikereket ért el a 2000-es évek derekán. Az első négy játék folyamatos fejlődésen ment át, sorra jelentek meg a különböző bandákhoz kötődő mellékágak, majd az Activision megpróbálta ezt a népszerűséget kihasználva újabb zenei műfajokra is kiterjeszteni a repertoárt. Így készülhetett el a Band Hero vagy a DJ Hero. Ám idővel a játékosok kezdtek ráunni a műanyag gitárokra és dobszettekre és ezen az ötödik és hatodik részek sem tudtak már segíteni. Ha nem számoljuk a mobileszközökre készült epizódokat, az utolsó Guitar Hero 2010-ben, vagyis immár öt évvel ezelőtt jelent meg, azóta az Activision is jegelte a szériát, ráadásul az egyik legjelentősebb fejlesztő, a Neversoft is bezárta kapuit.
A minap mégis érdekes pletykák kaptak szárnyra a világhálón. Ezek szerint az idei E3-on megtörténhet a nagy visszatérés bejelentése. Az új Guitar Hero már az új konzolgenerációra készül, ám a grafikai megjelenítés a korábbi baltával faragotthoz képest sokat finomodik, sokkal realisztikusabb lesz. Az új játékhoz természetesen teljesen újragondolt kontroller, vagyis gitár is készül. Ha hinni lehet a szóbeszédeknek, akkor a megjelenésre még idén sor kerül.
Persze az Activision nem kívánta kommentálni a híreket, így egyelőre sem megerősítésre, sem cáfolatra nem került sor – érdemes tehát mindezt fenntartásokkal kezelni. Az viszont bizakodásra adhat okot a ritmusjátékok szerelmesei számára, hogy a műfaj valóban éledezni látszik: néhány nappal ezelőtt a nagy konkurens Rock Band idei visszatéréséről kezdtek sugdolózni a világhálón. És, ahogy a mondás is tartja: nem zörög a haraszt… ■

hozzászólások (1)

AdranW
AdranW 2015.02.25. 17:18
Uhh de jó lenne, ez a játék egy igazi coool játék, ha három haveroddal játszani akartok valamit közösen.:)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.