25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Interaktív Dying Light trailer

A Life and Death in the Quarantine Zone videóban megismerhetjük a különbséget éjjel és nappal között.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Bár a Dying Light már hetekkel ezelőtt megjelent, a Techland továbbra is odafigyel a játékra. Ennek köszönhetően készült egy interaktív video, amelyben a karantén zóna hétköznapjainak nehézségeivel ismerkedhetünk meg. A játékmenet egyik sarokkövét a nappalok és éjszakák dinamikus váltakozása jelenti, hiszen míg nappal jelentős előnyben vagyunk a zombik seregeivel szemben, éjszaka fordul a kocka. Olyan erős, agresszív és gyors élőholtak másznak elő rejtekükből, akik közül egyet is nagyon nehéz legyőzni, ám ők soha nincsenek egyedül. Az alábbi video is a nappalok és éjszakák közti jelentős különbséget mutatja be, hiszen a néző bármikor szabadon válthat a két napszak között, hogy megnézze, az adott szituáció mikor hogyan festene. Az interaktív bemutatót a játék hivatalos oldalán próbálhatjátok ki. Íme egy kis előzetes:


Megérkezett a játék dobozos változata is, így aki arra várt, hogy a tokot kitehesse a többi játéka közé a polcra, már indulhat is a boltokba. Az újabb premier kapcsán egy rövid kedvcsináló is érkezett, amely alatt Marilyn Manson legújabb albumának egyik száma, a Killing Strangers szól.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dying Light

Platform:

Fejlesztő: Techland

Kiadó: Warner Bros.

Megjelenés: 2015. január 30.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-2500 3,3 GHz/AMD FX-8320 3,5 GHz, 4 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 6870 1 GB RAM-mal, 40 GB HDD, Windows 7/8/8.1 64 bit/Ubuntu Linux 14.04

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 780/Radeon R9 290 2 GB RAM-mal, 40 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

KRISZ46
KRISZ46 [92]
Kár h nagy a gépigénye
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)