Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén jöhet a Bombshell

A 3D Realms az izometrikus nézetű akció-szerepjátékkal szeretne visszatérni a köztudatba.

2015.03.04. 09:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 3D Realms fejlesztőként utoljára a 2006-os Prey-jel jelentkezett, amelynek megjelenését röpke tizenegy év fejlesztés előzte meg. Az ő nevükhöz köthető a videojátékos társadalom egyik leghíresebb játéka, a Duke Nukem széria is, amelynek eddigi utolsó felvonását, a Duke Nukem Forevert végül nem ők, hanem a Gearbox fejezte be.
A stúdió tehát hosszú évek óta nem jelentkezett saját fejlesztésű játékkal, ám tavaly bejelentették, hogy az Interceptor Entertainmenttel közösen új projekten dolgoznak, amely a Bombshell címet viseli. A fejlesztés jelentős részét az Interception Entertainment végzi.
A Bombshell egy izometrikus nézetű akció-szerepjáték lesz, amelynek főhőse (és egyben címszereplője) Shelly „Bombshell” Harrison, egykori tűzszerész szakértő lesz. Miután a washingtoni incidens néven elhíresült akcióban kudarcot vallott, és egy robbanásban elveszítette egyik karját (és teljes csapatát), Bombshell visszavonult eredeti szakmájától, hogy zsoldosként tengesse tovább életét. Elveszített karja helyére mechanikus másolat kerül, amely jó szolgálatot tesz a harcok során. Hősünk legújabb kalandja a vérszomjas kyrr faj felbukkanásával kezdődik, akik a gonosz Jadus Heskel vezetésével elrabolják az elnököt. Ránk vár hát a feladat, hogy négy idegen világot megjárva kiszabadítsuk, és ezzel megmentsük a Földet.
Valamirevaló szerepjátékhoz méltón karakterfejlesztésre, valamint különleges képességek és támadások sorára egyaránt számíthatunk. A látványért az Unreal Engine felel majd. Ha lehet hinni a fejlesztők terveinek, akkor a Bombshell még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Idén jöhet a Bombshell
Idén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a Bombshell
Bombshell
A legutóbbi Bombshell cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.